(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Workshop “Zorgvuldig onderzoek doen”

Door: Dinie Haag

Steeds meer gemeenten verliezen hun bezwarendinie haag omdat er volgens de rechtbank niet voldoende onderzoek heeft plaatsgevonden. Maar hoe komt dat nou? U als Wmo consulent doet toch goed onderzoek, dus wat doen we dan verkeerd?

Tijdens deze workshop wordt onderzocht waarom het soms toch misgaat. U krijgt handvaten om als Wmo consulent zorgvuldig onderzoek te doen, zodat u ook tot een zorgvuldig advies kunt komen. Hierbij wordt ook praktisch uitleg gegeven over het stappenplan van de Centrale Raad.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • U ontvangt richtlijnen om als Wmo-consulent zorgvuldig onderzoek te verrichten, waardoor u ook tot een nauwkeurig advies kunt komen. Bovendien wordt een praktische toelichting gegeven op het stappenplan van de Centrale Raad. Hoewel deze stappen logisch lijken, is het voor consulenten niet altijd eenvoudig om ze correct te volgen.

“Wordt als Wmo- consulent nog beter in je zorgvuldige onderzoek!”

Kennisniveau: Verdiepende training ten aan zien van het onderwerp.

Let op = vol voor de Nationale Bijscholingsdag van 11 juni!