(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Workshop “Slim indiceren bij begeleiding”

Door: Ingeborg Tros

We moeten 15 minuten per dag ventileren van de overheid tegen corona. Maar moeten we als overheid ook uren geven aan de begeleiding zodat de inwoner zijn dagelijkse beslommeringen kan ‘ventileren’? En hoe gaan we om met de zorgaanbieder die steeds aangeeft dat de inwoner is gegroeid maar dat de doelen niet zijn behaald? Bekruipt u ook wel eens het gevoel dat u begeleiding eigenlijk niet kan afschalen of stoppen? Werkt u ook bij een gemeente die blijft herhalen dat we moeten afschalen omdat er financiële tekorten zijn en weet u niet meer hoe? Daar kunt u iets aan doen! HOE DAN?

Laat u tijdens deze workshop inspireren om slim te indiceren. Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met tips en trucs om de doelen helder te maken, zodat de inwoner zijn eigen doelen kan bereiken. U krijgt de sleutels om begeleiding af te kunnen schalen als u denkt dat dit kan.

Na deze workshop:

  • Weet u wat de filmvraag is en kunt u het toepassen;
  • Weet u op welke manieren u begeleiding kunt afschalen;
  • Weet u het onderscheid tussen verschillende soorten doelen en kunt u het toepassen;
  • Staat u steviger in uw schoenen tegenover de eisende zorgaanbieder;
  • Krijgt u gereedschap om uw vakmanschap nog verder uit te breiden en het werk nog leuker te maken.

Ervaring deelnemer workshop:
“Die “film vraag” is zo fijn, ik pas het nu toe op ieder keukentafel gesprek waar begeleiding wordt gevraagd. Ik kom sneller tot de kern, gesprekken kosten mij minder energie en leveren hele concrete doelen op. En we kunnen zo veel beter afschalen als dat kan. Ik wilde dat ik dit veel eerder had geleerd.”