(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Workshop “Onz Gedachtengoed: ontdek de kracht van zelfkennis”

Door: Sjoerd Bakker

Ontdek de kracht van zelfkennis tijdens onze interactieve Kenmij mApp Workshop op de boeiende bijscholingsdag van Sociaal Domein Online! Betreed de intrigerende wereld van jouw persoonlijkheidstype volgens DISC en MBTI op een boeiende en leerzame manier.

Verken kort inzichten uit de ontwikkelingspsychologie, het brein en gewoontes, en begrijp hoe deze factoren jouw persoonlijkheid beïnvloeden. Door zelfinzicht te vergroten en jouw eigen voorkeuren te begrijpen, kun je effectiever communiceren en samenwerken met anderen.

Kenonz nodigt u uit om deel te nemen aan deze inspirerende workshop. Ontdek uw persoonlijkheidstype via een QuickScan, krijg uitleg over de verschillende typeringen, omarm uw unieke eigenschappen en ontdek hoe u uw volledige potentieel kunt benutten. Maar daar blijft het niet bij! Na de workshop krijgt u de gelegenheid om gratis de Kenmij App te gebruiken en een uitgebreid rapport te ontvangen. Zo kunt u uw persoonlijke groei voortzetten na de workshop.

Schrijf u vandaag nog in voor de interactieve Kenmij mApp Workshop op de boeiende bijscholingsdag van Sociaal Domein Online! Ontdek hoe zelfkennis bijdraagt aan succesvolle samenwerking en maak gebruik van deze unieke kans om uw professionele vaardigheden te versterken en te groeien als expert binnen uw vakgebied. Uw persoonlijke ontwikkeling staat klaar om verkend te worden, dus zet die volgende stap naar groei en succes!

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Ontwikkelingspsychologie;
  • MBTI;
  • DISC;
  • Uw potentieel;
  • Zelfkennis.

“Het is laagdrempelig, interactief en direct toepasbaar!”

Kennisniveau training: Basistraining ten aanzien van het onderwerp.