(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Workshop “Eenzaamheid onder ouderen tegengaan”

GEANNULEERD

Hoe kunnen we samen eenzaamheid onder ouderen tegengaan?

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met bedrijven, overheden, donateurs en vrijwilligers in voor een samenleving waarin iedere oudere betrokken is op een manier die hij of zij wenst. Doordat men steeds ouder wordt en langer thuis blijft wonen, stijgt de groep kwetsbare en eenzame ouderen.

Tijdens deze workshop hebben we het over het signaleren van eenzaamheid, het bespreekbaar maken ervan en geven we voorbeelden van mogelijkheden die wij bieden. Daarnaast gaan wij graag met u in gesprek over mogelijke vervolgstappen om ouderen te ondersteunen en stimuleren om sociaal actief te blijven. Want: ouder worden doe je samen!

Niveau:

Basis

Na de workshop:

Heeft u meer kennis en ideeën over het bespreekbaar maken van eenzaamheid en het stimuleren om sociaal actief te blijven.