Win het Dagboek van Dunne Vezel Neuropathie

Dunne vezel neuropathie (DVN) is een spierziekte waarbij mensen last hebben van pijn en gevoelsstoornissen. Ook staat deze aandoening bekend als het zusje van MS (Multiple Sclerose). DVN wordt nog niet zo lang herkend en is niet bij alle huisartsen bekend. Inmiddels krijgt DVN bij veel neurologen en neurochirurgen gelukkig wel meer bekendheid. Naar schatting zijn er ongeveer tienduizend mensen in Nederland die diagnose DVN hebben gekregen en Arnoud Feijtel (47 jaar) is daar één van.

Het boek Dunne vezel neuropathie

dagboekIn 2018 begon het bij Arnoud Feijtel. Hij ervaarde heel veel pijn in zijn voeten en heeft besloten contact op te nemen met zijn huisarts. Na een lang traject van allemaal onderzoeken kreeg Arnoud in 2019 de uiteindelijke diagnose. Arnoud heeft een persoonlijk boek geschreven en vertelt hierin zijn verhaal. De opbrengsten van het boek gaat naar het onderzoek van DVN. Wil u meer weten over Arnoud en hoe dit zijn leven heeft veranderd?
U kunt een exemplaar winnen door het onderstaande formulier in te vullen met de reden waarom u dit verhaal graag wil lezen!