(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Win het boek O, dus dát is Wmo!

Let op: deze actie is verlopen.

‘O, dus dát is Wmo! is een leuk, toegankelijk en lekker lezend boek met verhalen van over de drempel, achter de schermen en aan de keukentafel. Het is het eerste boek dat niet over de wet, maar over de bedoeling van maatschappelijke ondersteuning gaat! Het boek is geschreven door een Wmo adviseur, die werkt met de wet in haar ene en haar hart in de andere hand en die heel goed de balans weet te bewaren in de spagaat van het geven van maatwerkadviezen op basis van standaarden.

Win nu een exemplaar

Het boek staat inmiddels op de literatuurlijst van verschillende Wmo opleidingen en gaat als relatiegeschenk naar gemeenten en andere betrokkenen bij de uitvoering van de wet. Naast dat het een heel fijn boek is, is het ook een kritische constatering van waar het beter kan voor wat die maatschappelijke ondersteuning betreft. Wilt u een exemplaar winnen? Vul uw gegevens hieronder in, met de reden waarom u graag een exemplaar wil willen.