(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Win het boek O, dus dát is Wmo! digitale verhalen

‘O, dus dát is Wmo!’ – digitale Wmo verhalen neemt je mee in wat het voor de Wmo adviseur én de mensen aan de andere kant van de (digitale) lijn betekende toen begrippen als intelligente lockdown en anderhalvemetermaatschappij een nieuw tijdperk inluidde en er opeens niemand meer bij iemand aan de keukentafel zat. 

Win nu een exemplaar

Het boek staat inmiddels op de literatuurlijst van verschillende Wmo opleidingen en gaat als relatiegeschenk naar gemeenten en andere betrokkenen bij de uitvoering van de wet. Naast dat het een heel fijn boek is, is het ook een kritische constatering van waar het beter kan voor wat die maatschappelijke ondersteuning betreft. Wilt u een exemplaar winnen? Vul uw gegevens hieronder in, met de reden waarom u graag een exemplaar wil willen.