Standhouders

Op 25 juni 2019 vindt de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten plaats in Hotel Van der Valk te Zwolle. LET OP: Hier zijn slechts een beperkt aantal stands beschikbaar. Dus wacht niet te lang met aanmelden!

De Nationale Bijscholingsdag wordt bijgewoond door zowel beginnende als ervaren Wmo consulenten. Daarnaast zijn gedurende de gehele dag docenten en andere betrokken partijen uit het Sociale Domein aanwezig. De voorgaande Bijscholingsdagen waren een groot succes met ruim 190 aanmeldingen.

Tijdens deze dag kunt u, als standhouder, uw producten en diensten onder de aandacht brengen op de informatiemarkt. Deze informatiemarkt is een uitstekende gelegenheid om een netwerk op te bouwen en naamsbekendheid te creëren.

De informatiemarkt vindt plaats in de foyer, waar de lunch en de afsluitende borrel voor alle aanwezigen plaatsvinden. Ook tussen de workshops door is er gelegenheid voor bezoekers om de informatiemarkt te bezoeken.

Er zijn verschillende opties voor u als standhouder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een informatieflyer aan te vragen

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.