Partner Kenniscentrum Sociaal Domein

Kenniscentrum Sociaal Domein is één plek waar alles op het gebied van het Sociaal Domein mogelijk is.

Wij als Kenniscentrum Sociaal Domein zijn partner van de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten. Wij delen onze kennis op alle vakgebieden van het Sociaal Domein. Dat doen we met ons online leerplatform, theorieboeken, lespakketten en abonnementen. We detacheren bekwaam personeel naar de leukste werkplekken en bieden incompanytrajecten aan. Van losse training tot compleet traject: wij helpen je vooruit in jouw ontwikkeling.

Partner Maandag®

De mensen van Maandag® geven frisse energie aan belangrijk werk

Maandag® is officieel partner van de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten. Wij verbinden mensen met frisse energie met organisaties die willen aanpakken. Al meer dan 30 jaar houden wij de publieke sector scherp, omdat die te belangrijk is om stil te vallen. Steeds vaker plaatsen we echter ook professionals in commerciële sectoren die willen doorpakken.

Standhouder Bender

Met aandacht werken wij aan groei in de zorg, het sociaal en het ruimtelijk domein

Bij Bender zijn we overtuigd van de kracht van aandacht. Aandacht voor gemeenten, zorgaanbieders en overige overheidsinstellingen. Voor de burger met schulden, de werkzoekende, het gezin met jeugdproblemen, de kwetsbare huurder, die zorgbehoevende cliënt en voor een gezonde en veilige leefomgeving. Maar al die waardevolle aandacht voor de ander begint met aandacht voor jou.

Standhouder BVNG

“Focus op wat ertoe doet met jouw expertise”

Een maatschappelijke baan die past bij wie jij bent en wat jij wilt. Zet jouw deskundigheid in voor mensen die dit het meest nodig hebben. Pak de regie weer terug op jouw loopbaan. Focus op de zaken die jij belangrijk vindt in het werk. BVNG regelt de rest. BVNG is een detachering-en adviesbureau sinds 2009 binnen het Sociaal Domein, de Zorg en de Fysieke Leefomgeving. Wij hebben vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Apeldoorn en Hoorn.

Standhouder Daan

Daan maakt graag kennis met jou!

Omdat wij de leukste vacatures hebben voor mensen die niet gewoon een nieuwe baan zoeken, maar die hun passie en ambitie terug willen zien in het bureau dat hen bemiddelt en begeleidt. Daan is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het beste uit zichzelf willen halen. We gaan graag het gesprek met je aan en denken met je mee.

Standhouder Ennea

Sinds 1 juli 2022 is Kooyenga veranderd in Ennea.

Op de Nationale Bijscholingsdag willen wij Ennea aan iedereen presenteren. Met respect voor het verleden willen wij alle bezoekers persoonlijk laten kennismaken met ons nieuwe bedrijf en met het ideaal van Ennea. Wij zien een toekomst voor ons waarin medewerkers in hun werk maatschappelijke impact hebben. En daar willen wij mensen en organisaties bij helpen.

Standhouder Factum

Factum staat voor een eerlijke verdeling van de publieke middelen binnen het Sociaal Domein.

Onze medewerkers zetten dagelijks hun deskundigheid en kwaliteit in voor onze opdrachtgevers. Dat kan middels Factum Detachering en Factum Ondersteuning & Expertise. Met welke uitdaging kunnen wij u vandaag helpen?

Standhouder Koen

Jij wilt vooruit binnen de Wmo. wij zijn koen en begrijpen dat.

De diepte in of juist de breedte. Bij koen kan het allebei. Je komt bij ons in vaste dienst en versnelt je groei door op projectbasis bij verschillende gemeenten te werken. Daarbij staat jouw ontwikkeling voorop. Door ons grote netwerk en korte lijnen binnen de overheid vinden wij voor jou altijd de passende opdracht. Zo geven we vorm aan jouw carrière.

Standhouder Professional Partners

Alles uit de kast halen voor onze kandidaten? Dat is wat wij bij Professional Partners doen.

Door wensen te bespreken, op te leiden en te begeleiden zorgen wij ervoor dat talent en ervaring op de juiste plek terecht komen. En we blijven dat gesprek voeren. Dat doen we met professionals én met opdrachtgevers.

Standhouder Toilet op Maat

Toilet Op Maat, dé specialist in toiletoplossingen

Wilt u alles weten over toiletoplossingen? Bezoek dan Toilet Op Maat (TOM) op het Netwerkplein! Wij verwelkomen u graag op onze stand voor een kennismaking en om u te informeren over onze dienstverlening. TOM richt zich op toiletoplossingen voor mensen met een fysieke beperking.

Standhouder Recruitmenthuis

Wij zijn Recruitmenthuis en bij ons staat de mens voorop.

Een stabiele basis voor iedereen is waar we ons hard voor maken. Door de juiste mens op de juiste plek, in de verschillende domeinen en functies bij de overheid. Dat geeft stabiliteit: voor de inwoner, professional en voor de opdrachtgever.

En, wie ben jij? Wij leren je graag kennen. Kom daarom langs bij onze stand!

Standhouder de WWZ Academie

De WWZ Academie is al enkele jaren enthousiast deelnemer aan de Nationale Bijscholingsdag. Sinds 2014 bieden we als eerste in Nederland online opleidingen voor de beroepen Wmo consulent, jeugdconsulent en consulent sociaal wijkteam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste online opleider van Wmo consulenten.

Standhouder Wyzer

Vanuit verantwoord marktleiderschap staat Wyzer voor een sterke publieke dienstverlening die goed is voor iedereen. Dagelijks werken ruim 1.600 Wyzer-collega’s aan de vraagstukken van vandaag en morgen.

Bij Wyzer draait het op mensen, projecten en kennis. Om denken en doen. Altijd in combinatie. We werken in uiteenlopende domeinen en publieke organisaties, lokaal en landelijk. Onze oorsprong ligt in het sociaal domein.

Standhouder Yer

Ook dit jaar is YER aanwezig op de Nationale Bijscholingsdag! Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, het is dan ook belangrijk om dit soort evenementen bij te wonen en te horen over interessante actualiteiten. Wij zijn erg benieuwd wat professionals binnen het Sociaal Domein belangrijk vinden aan een werkgever.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor de Nationale Bijscholingsdag? Dat kan via onderstaande knop.

Programma

9.00 – 9.30 uur
Inloop en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein

9.30 – 10.15 uur
Dagopening door inspirerend spreker

10.30 – 12.15 uur
Workshop ronde 1

12.15 – 13.15 uur
Pauze, een goed verzorgde lunch en diverse activiteiten op het Netwerkplein

13.15 – 15.00 uur
Workshop ronde 2

15.15 – 17.00 uur
Workshop ronde 3

17.00 uur
Naborrelen op het Netwerkplein


Locatie:

De Bijscholingsdag van 13 september vindt plaats in:
Lumen Hotel & Events
Stadionplein 20
8025 CP Zwolle 

Inschrijven