(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Standhouder: Zorgoppas

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u diverse stands bezoeken op het Netwerkplein. Zorgoppas is één van de standhouders op de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten op 1 november in Den Bosch.

Over standhouder Zorgoppas

Zorgoppas –  Regelt een geschikte oppas voor zorgbehoevende kinderen.

Zorgoppas is speciaal voor ouders die niet zomaar iemand uit de buurt kunnen vragen om op te komen passen. Bijvoorbeeld voor kinderen met gedragsproblemen, autisme, een ontwikkelingsachterstand, een fysieke of zintuiglijke beperking, een verstandelijke beperking of een chronische ziekte. Op tijd ontspannen verlaagt stress. Want minder stress is goed voor je weerstand. Zorgoppas regelt jouw oppas zodat je ook aan jezelf denkt.

Voor ieder gezin bestaat een geschikte oppas. Zorgoppas weet die voor jou te vinden. We kijken samen naar wat bij jouw gezin past en selecteren de beste match uit onze gescreende oppaskandidaten. Zorgoppas gaat voor een kwalitatieve match waar je gezin langdurig plezier van heeft. Een indicatie of verwijzing heb je niet nodig.

Wij verwelkomen u graag op onze stand!

Deze stand wordt verzorgd door:

Zorgoppas

 

Ook de Nationale Bijscholingsdag bezoeken?

U kunt zich hier aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag.

 

Wilt u de rest van de standhouders bekijken?

Bekijk dan hier alle standhouders van de Nationale Bijscholingsdag in Den Bosch.

 

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag?

Bekijk dan hier het workshopaanbod.

 

logo zorgoppas