(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Standhouder: de WWZ Academie

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u diverse stands bezoeken op het Netwerkplein. De WWZ Academie is één van de standhouders op de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten op 13 september in Zwolle.

Over standhouder de WWZ Academie

De WWZ Academie is al enkele jaren enthousiast deelnemer aan de Nationale Bijscholingsdag. Sinds 2014 bieden we als eerste in Nederland online opleidingen voor de beroepen Wmo consulent, jeugdconsulent en consulent sociaal wijkteam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste online opleider van Wmo consulenten.

Wij hebben de ambitie dat iedereen, ongeacht welke beperking dan ook, gelijkwaardig kan deelnemen aan de samenleving. De consulenten zijn de sleutel om deze ambitie te bereiken, want zij zijn de mensen die mensen helpen. Zo maken we samen de wereld mooier.

Deze stand wordt verzorgd door:

De WWZ Academie

 

Ook de Nationale Bijscholingsdag bezoeken?

U kunt zich hier aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag.

 

Wilt u de rest van de standhouders bekijken?

Bekijk dan hier alle standhouders van de Nationale Bijscholingsdag in Zwolle.

 

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag?

Bekijk dan hier het workshopaanbod.

 

Logo standhouder WWZ Academie