(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Standhouder: Toilet op Maat

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u diverse stands bezoeken op het Netwerkplein. Toilet op Maat is één van de standhouders op de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten op 13 september in Zwolle.

Over standhouder Toilet op Maat

Toilet Op Maat, dé specialist in toiletoplossingen

Wilt u alles weten over toiletoplossingen? Bezoek dan Toilet Op Maat (TOM) op het Netwerkplein! Wij verwelkomen u graag op onze stand voor een kennismaking en om u te informeren over onze dienstverlening. TOM richt zich op toiletoplossingen voor mensen met een fysieke beperking. Door onze kennis en ervaring kunnen wij deskundig advies geven en maatwerk leveren voor onder andere een spoel/föhn, zorgtoilet en toiletlift. Wij denken met u mee en kijken samen naar de oplossing die het beste aansluit op de zorgvraag, situatie en wensen van de cliënt.

www.toiletopmaat.nl

Deze stand wordt verzorgd door:

Toilet op Maat

 

Ook de Nationale Bijscholingsdag bezoeken?

U kunt zich hier aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag.

 

Wilt u de rest van de standhouders bekijken?

Bekijk dan hier alle standhouders van de Nationale Bijscholingsdag in Zwolle.

 

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag?

Bekijk dan hier het workshopaanbod.

 

Logo standhouder toilet op maat