(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Standhouder: Koen

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u diverse stands bezoeken op het Netwerkplein. Koen is één van de standhouders op de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten op 1 november in Den Bosch.

Over standhouder Koen

Jij wilt vooruit binnen de Wmo. wij zijn koen en begrijpen dat.

De diepte in of juist de breedte. Bij koen kan het allebei. Je komt bij ons in vaste dienst en versnelt je groei door op projectbasis bij verschillende gemeenten te werken. Daarbij staat jouw ontwikkeling voorop. Door ons grote netwerk en korte lijnen binnen de overheid vinden wij voor jou altijd de passende opdracht. Zo geven we vorm aan jouw carrière. Word een ervaren Wmo consulent die op een integrale manier te werk gaat of groei door naar een beleidsrol. Net wat jij wilt.

https://www.koen.com/

Deze stand wordt verzorgd door:

Koen

 

Ook de Nationale Bijscholingsdag bezoeken?

U kunt zich hier aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag.

 

Wilt u de rest van de standhouders bekijken?

Bekijk dan hier alle standhouders van de Nationale Bijscholingsdag in Zwolle.

 

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag?

Bekijk dan hier het workshopaanbod.

 

Logo standhouder Koen