(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Standhouder: Kersten Hulpmiddelen

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u diverse stands bezoeken op het Netwerkplein. Kersten Hulpmiddelen is één van de standhouders op de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten op 1 november in Den Bosch.

Over standhouder Kersten Hulpmiddelen

Kersten Hulpmiddelen – Het draait om mensen

We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Als merkonafhankelijke leverancier van hulpmiddelen zijn we er voor iedereen. Wij willen mensen vooruit helpen, hun wereld vergroten en hun leven net iets gemakkelijker maken. Met hulpmiddelen, maar ook met service, vakmanschap en de best passende oplossingen die aansluiten bij ieders persoonlijke situatie.

Wij zijn actief in de gehele zorgketen en zetten onze hulpmiddelen en expertise in voor verschillende doelgroepen. We werken nauw samen met diverse zorgprofessionals: van ergo- en fysiotherapeuten tot verpleegkundigen en thuiszorgmedewerkers. Aan de ene kant worden hulpmiddelen bij ons gekocht, geleend of gehuurd door Wlz-instellingen, ziekenhuizen, zorgkantoren, gemeenten en thuiszorgorganisaties. Daarnaast zijn we er uiteraard ook voor particuliere gebruikers, ouders en/of verzorgers en mantelzorgers. Ook als hulpmiddelen maar voor een kortere periode nodig zijn (in het kader van Zvw) of zijn aangevraagd via de gemeente (in het kader van de Wmo) of via een Pgb. Kersten Hulpmiddelen is binnen het gehele zorgdomein actief en kan altijd helpen. Als hulpmiddelenleverancier zijn wij partner van bijna 100 gemeentes in het hele land.

Wij verwelkomen u graag op onze stand!

Deze stand wordt verzorgd door:

Kersten Hulpmiddelen

 

Ook de Nationale Bijscholingsdag bezoeken?

U kunt zich hier aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag.

 

Wilt u de rest van de standhouders bekijken?

Bekijk dan hier alle standhouders van de Nationale Bijscholingsdag in Den Bosch.

 

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag?

Bekijk dan hier het workshopaanbod.

 

Logo standhouder Kersten Hulpmiddelen