(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Standhouder: CloudCuddle

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u diverse stands bezoeken op het Netwerkplein. CloudCuddle is één van de standhouders op de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten op 1 november in Den Bosch.

Over standhouder CloudCuddle

CloudCuddle Junior Bedtent – Dé bedtent voor kinderen met een beperking

De CloudCuddle bedtent is speciaal ontwikkeld om kinderen met een beperking overal veilig te laten slapen. Bij vrienden en familie, in het logeerhuis of bij de dagopvang, in het ziekenhuis en tijdens vakanties. Essentieel voor ouders en verzorgers beter te kunnen participeren, de zorg met anderen te delen en wat vaker op adem te komen. Onze bedtent neemt niet alleen veel stress weg bij ouders en verzorgers. De prikkeldemping heeft bij veel kinderen een positief effect op het slaapgedrag. CloudCuddle Junior verandert een 1-pers. bed in slechts 5 minuten tijd in een veilige slaapplaats en is CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel klasse I. We vertellen u er graag alles over op de Nationale Bijscholingsdag.

Deze stand wordt verzorgd door:

CloudCuddle

 

Ook de Nationale Bijscholingsdag bezoeken?

U kunt zich hier aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag.

 

Wilt u de rest van de standhouders bekijken?

Bekijk dan hier alle standhouders van de Nationale Bijscholingsdag in Den Bosch.

 

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag?

Bekijk dan hier het workshopaanbod.

 

Logo standhouder CloudCuddle