Standhouder: BVNG

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u diverse stands bezoeken op het Netwerkplein. BVNG is één van de standhouders op de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten op 13 september in Zwolle.

Over standhouder BVNG

“Focus op wat ertoe doet met jouw expertise”

Een maatschappelijke baan die past bij wie jij bent en wat jij wilt. Zet jouw deskundigheid in voor mensen die dit het meest nodig hebben. Pak de regie weer terug op jouw loopbaan. Focus op de zaken die jij belangrijk vindt in het werk. BVNG regelt de rest.

Wie zijn wij?

BVNG is een detachering-en adviesbureau sinds 2009 binnen het Sociaal Domein, de Zorg en de Fysieke Leefomgeving. Wij hebben vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Apeldoorn en Hoorn.

Detachering

Detachering via BVNG betekent een grote diversiteit aan opdrachten, met een veilige thuishaven voor jou als professional. Jij staat centraal, onze missie is om het beste in jou naar boven te halen, zodat jij het verschil kan maken in de maatschappij. Door een duurzame samenwerking met jou en onze opdrachtgevers creëren we tijd en ruimte, voor jouw ontwikkeling en groei.

BVNG ondersteunt jou bij het behalen van jouw doelen en ambities, door onder andere het aanbieden van BVNG Colleges en maatwerk ontwikkelingstrajecten. Zo kun jij je focussen op wat er echt toe doet: inwoners die dat het hardst nodig hebben helpen naar zelfredzaamheid.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs bij stand 6, we komen graag met je in contact!

Deze stand wordt verzorgd door:

BVNG

 

Ook de Nationale Bijscholingsdag bezoeken?

U kunt zich hier aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag.

 

Wilt u de rest van de standhouders bekijken?

Bekijk dan hier alle standhouders van de Nationale Bijscholingsdag in Zwolle.

 

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag?

Bekijk dan hier het workshopaanbod.

 

Logo standhouder BVNG