(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Standhouder: Bender

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u diverse stands bezoeken op het Netwerkplein. Bender is één van de standhouders op de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten op 13 september in Zwolle.

Over standhouder Bender

Met aandacht werken wij aan groei in de zorg, het sociaal en het ruimtelijk domein

Bij Bender zijn we overtuigd van de kracht van aandacht. Aandacht voor gemeenten, zorgaanbieders en overige overheidsinstellingen. Voor de burger met schulden, de werkzoekende, het gezin met jeugdproblemen, de kwetsbare huurder, die zorgbehoevende cliënt en voor een gezonde en veilige leefomgeving. Maar al die waardevolle aandacht voor de ander begint met aandacht voor jou. Of je nu bij Bender werkt als aanstormend talent of als ervaren professional. Wij zijn er voor jou. Met afwisselende opdrachten, opleidingen en coaching. Zo kun jij er steeds weer zijn om aandacht te geven. En kun je groeien, jezelf verder ontwikkelen. Persoonlijk en professioneel. In de zorg, in het sociaal en in het ruimtelijk domein. Dat is de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar kom je verder mee.

www.bender.nl 

Deze stand wordt verzorgd door:

Bender

 

Ook de Nationale Bijscholingsdag bezoeken?

U kunt zich hier aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag.

 

Wilt u de rest van de standhouders bekijken?

Bekijk dan hier alle standhouders van de Nationale Bijscholingsdag in Zwolle.

 

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag?

Bekijk dan hier het workshopaanbod.

 

Bender logo