Opleidingen

Wilt u zich laten omscholen of bent u op zoek naar een verbreding of verdieping binnen het Sociaal Domein? WMO Consulenten Nederland is dé specialist in opleiden binnen het Sociaal Domein. Onze opleidingen worden gegeven door docenten met ruime ervaring binnen de verschillende facetten van de Wmo.

Trainingen

De ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein gaan steeds sneller. Als werkgever en/of consulent weet u dat vakkennis en de juiste vaardigheden van doorslaggevend belang zijn voor succesvolle teams en geslaagde implementaties.  Door het volgen van ééndaagse trainingen, ontwikkelt u hoogwaardige kennis waarmee u uzelf, uw team en elkaar kan verrijken.

Vakmodules

Heeft u binnen uw werkzaamheden behoefte aan scholing op een specifiek onderwerp? Onze vakmodules zijn modules waarbij u instroomt in de reguliere opleidingen. Dit biedt u de mogelijkheid om snel van start te gaan met het uitbreiden van uw kennis.

Incompany

Al onze opleidingen en trainingen kunnen Incompany op locatie worden verzorgd. Daarnaast is onze expertise in te zetten in de door u gewenste leervorm. Daarmee verzorgen wij een Incompany training die volledig wordt opgesteld op basis van uw behoeften.