(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Workshop “Persoonlijk leiderschap, welke impact heeft uw werk op uzelf?”

Door: Karel Jonker (de Leefstijlacademie)

U heeft een mooie baan, leuke collega`s en werk wat er toe doet. Het werk is nodig, misschien wel meer nodig dan ooit. Het is ook onrustig in de sector en als er eens iets misgaat staat het allemaal in de krant. In deze werkelijkheid is het soms op eieren lopen. De werkdruk is hoog, de maatschappelijke verontwaardiging is met de huidige social media niet mals als “het niet gaat zoals men verwacht”. En daarbinnen werkt u. Hoe houdt u zich staande in deze onrustige tijd?

De mondige cliëntomgeving, de belangen van de werkgever etc. Persoonlijk leiderschap is meer dan alleen maar voor u zelf opkomen. Het staat stil bij welke waarden voor u essentieel zijn en of deze in overeenstemming zijn met wat uw werkomgeving van u vraagt. Hoe meer deze waarden van elkaar afstaan, hoe moeilijker het wordt en hoe meer uitval op de loer ligt.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze workshop:

  • Persoonlijke waarden versus organisatie waarden;
  • Hoe vaak besteed je tijd aan zaken die echt belangrijk voor je zijn;
  • Hoe is de werk-privé balans in het juiste evenwicht te brengen en is er ruimte om te herstellen na een zware tijd van werkdruk?
  • Waar ligt uw grens en hoe vaak wordt deze grens overschreden?

Na deze workshop:

  • Gaat u met vragen naar huis als; Hoe zit het eigenlijk met mijn waarden en laat ik deze met regelmaat overschrijden? Wat kan ik doen om dit te veranderen?