(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Partner Maandag®

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u diverse stands bezoeken op het Netwerkplein. Maandag® is niet alleen officieel partner, maar ook één van de standhouders op de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten op 13 september in Zwolle.

Over partner Maandag®

De mensen van Maandag® geven frisse energie aan belangrijk werk

Als officieel partner van de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten helpen wij jou als Wmo’er graag verder. Jouw ontwikkeling staat bij ons namelijk voorop. We werken nauw samen met Kenniscentrum Sociaal Domein en bieden jou als professional persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke workshops. Deze opleidingen worden verzorgd door de Maandag® Academy. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en werken samen met gemeentes in het hele land. Wij bieden jou als Wmo consultant afwisselende opdrachten en een goed salaris. Vanuit een vast dienstverband, met flexibiliteit, kun je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. En geen opdracht is hetzelfde, dus afwisseling gegarandeerd!

Lijkt werken bij Maandag® jou een mooie stap voor je verdere carrière binnen de overheid? Dan komen we graag met jou in gesprek! Bezoek ons op de Nationale Bijscholingsdag en stel ons al je vragen.

www.maandag.nl

Maandag® workshop: ”Leren signaleren in het kader van ondermijning”

Veel Wmo cliënten verkeren in een kwetsbare positie. Criminelen hebben dat ook vaak door. Bezoek onze workshop en krijg alles te weten over het signaleren van ondermijning. Klik hier en lees alles over deze boeiende workshop.

 

Deze stand wordt verzorgd door:

Maandag®

 

Ook de Nationale Bijscholingsdag bezoeken?

U kunt zich hier aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag.

 

Wilt u de rest van de standhouders bekijken?

Bekijk dan hier alle standhouders van de Nationale Bijscholingsdag in Zwolle.

 

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag?

Bekijk dan hier het workshopaanbod.

 

Logo partner en standhouder Maandag