(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Magazine Samen Sociaal Domein

Ons verhaal

Het magazine Samen Sociaal Domein is een magazine dat niet alleen de wijsheid en kennis van het Kenniscentrum Sociaal Domein en Jeugdprofessionals Nederland samenbrengt, maar ook een visie biedt op een veerkrachtig en toekomstbestendig Sociaal Domein. Het magazine Samen Sociaal Domein is een uniek samenwerkingsproject dat verder gaat dan alleen woorden op papier. Het magazine symboliseert onze gezamenlijke toewijding aan het welzijn van de samenleving, gedreven door expertise en passie.

Het magazine omvat gezamenlijke expertise en vormt een krachtige bron van kennis. Elke pagina weerspiegelt de toewijding aan het bouwen van een sterker Sociaal Domein, waarin de behoeften van professionals in het Sociaal Domein centraal staan en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Met een scala aan formats, waaronder interviews met vooraanstaande experts, prikkelende opiniestukken, diepgaande reportages, verhelderende boekbesprekingen, persoonlijke columns en onmisbare cijfers, is ‘Samen Sociaal Domein’ niet zomaar een magazine; het is een magazine vol waardevolle inzichten en informatie. Het doel is duidelijk: we willen je niet alleen informeren, maar ook betrekken bij de dynamiek van het Sociaal Domein.

Ons magazine is namelijk niet alleen een reflectie van het heden, maar ook een blik op wat er komen gaat. In elke zin, in elk artikel, voel je de voorbereiding op de uitdagingen van morgen. Want samen, met gedeelde kennis en passie, zijn we de kracht achter het Sociaal Domein van morgen.

De beoogde lezers van het magazine zijn professionals die werkzaam zijn in het Sociaal Domein, waaronder consulenten (Wmo, schuldhulpverlening, participatie en Jeugd), klantmanagers, beleidsmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, teamleiders, en medewerkers op zowel de front- als backoffice. Daarnaast is de inhoud ook relevant voor vrijwilligers bij organisaties zoals Humanitas en SchuldhulpMaatje. Wij reiken de helpende hand aan iedereen die betrokken is bij het vormgeven van het Sociaal Domein van morgen.

Magazine Samen Sociaal Domein

Editie bestellen?

Bestel nu een losse editie het magazine Samen Sociaal Domein bij ons! Ontvangt u graag alle edities van het magazine Samen Sociaal Domein? Sluit dan nu ons voordelige jaarabonnement af.