Nationale Bijscholingsdag

Als Wmo consulent is het erg belangrijk dat u zich blijft ontwikkelen. Het Sociaal Domein is een dynamisch vakgebied waarin de wet- en regelgeving regelmatig verandert, er nieuwe tegemoetkomingen en regelingen ontwikkeld worden en waar burgers steeds complexere vraagstukken voorleggen. Dat brengt voor veel Wmo consulenten een uitdaging met zich mee: want hoe houd je nu je kennis up to date, zonder veel tijd en geld kwijt te zijn aan het volgen van tal van studies, trainingen en cursussen? Wmo Consulenten Nederland heeft dé oplossing: de Nationale Bijscholingsdag.

De Nationale Bijscholingsdag is: Kennis opdoen en kennis delen

De Nationale Bijscholingsdag is dé dag voor Wmo consulenten om actuele kennis en kunde op te doen en te netwerken met andere professionals in het werkveld. Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u luisteren naar inspirerende sprekers en deelnemen aan workshops die naadloos aansluiten op uw werkzaamheden als Wmo consulent. U kiest zelf de workshops waaraan u deelneemt, om zo de best mogelijke ervaring te hebben gedurende de Nationale Bijscholingsdag. U doet nieuwe kennis op en brengt het geleerde direct in de praktijk, samen met collega’s uit het werkveld. Door deel te nemen aan de Nationale Bijscholingsdag bent u na één dag weer volledig op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied.

Komend jaar vinden er meerdere Bijscholingsdagen plaats. Deze data zullen spoedig op deze website worden gecommuniceerd.

Met deelname aan een Nationale Bijscholingsdag verdien jij ook punten voor jouw herregistratie! Zo behaal jij op een leuke en leerzame manier jouw registerpunten. Geef bij het inschrijven jouw registratienummer door en behaal 5,5 registerpunten!

De Nationale Bijscholingsdag is: Uw professionele netwerk uitbreiden

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag staat niet alleen het opdoen van nieuwe kennis, maar ook het uitwisselen van ervaringen en sparren met collega’s uit het werkveld centraal. Daarom is er tijdens deze leerzame dag ook ruim de gelegenheid om kennis te maken met de deelnemende Wmo consulenten en andere collega’s die werkzaam zijn in het Sociaal Domein. Om dit zoveel mogelijk te faciliteren, hebben we het Netwerkplein ontwikkeld. Het Netwerkplein is dé plek om kennis te maken met andere deelnemers, standhouders of medewerkers van onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein. Er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen, maar u kunt er ook voor kiezen om even rustig met de andere deelnemers te sparren onder het genot van een hapje en/of een drankje. 

De Nationale Bijscholingsdag is: Groeien, alleen en/of samen met uw collega’s

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag ligt de focus op het samen groeien en ontwikkelen als professionals binnen het Sociaal Domein. We vinden het belangrijk dat alle Wmo consulenten de mogelijkheid krijgen om te werken aan hun professionele netwerk, kennis en kunde. Daarom krijgt u, wanneer u zich samen met minimaal twee andere Wmo consulenten van dezelfde organisatie aanmeldt, van ons korting op de ticketprijs. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting! Bekijk hier de aangepaste tarieven.  

Wat kost de Nationale Bijscholingsdag?

Deelname aan de Nationale Bijscholingsdag kost € 325,- per persoon. In deze prijs zit het volgende inbegrepen: 

  • Toegang tot de Nationale Bijscholingsdag;
  • Deelname aan drie workshops naar keuze om uw kennis en kunde te verdiepen en/of te verbreden;
  • Leren van inspirerende sprekers;
  • Een goed verzorgde lunch die u samen met uw collega’s uit het werkveld nuttigt;
  • Toegang tot de standhoudermarkt waar u kennismaakt met diverse opleiders en detacheerders voor Wmo consulenten;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten en te netwerken met collega’s uit het werkveld op het Netwerkplein;
  • Registratie in het Landelijk Register Wmo Consulenten;
  • Een jaarlidmaatschap voor Wmo Consulenten Nederland, inclusief toegang tot een groot netwerk voor Wmo consulenten, de kennisbank en de besloten community;
  • €50,- korting op een Nationale Bijscholingsdag indien zij binnen een jaar weer deelnemen aan een Nationale Bijscholingsdag. 

Bent u er volgend jaar ook graag bij? Schrijft u zich dan nu in voor de Nationale Bijscholingsdag en profiteer van de early bird korting!

 

Bent u benieuwd wat u kunt verwachten van de Nationale Bijscholingsdag?

Bekijk hieronder de aftermovie van de Nationale Bijscholingsdag van maart 2022 en proef van de sfeer op deze leerzame, gezellige dag!

Impressie Nationale Bijscholingsdag 

Heeft u nog vragen over de Nationale Bijscholingsdag?

Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Accreditatie
De Nationale Bijscholingsdagen zijn geaccrediteerd door Registerplein.

Partners

De Nationale Bijscholingsdagen worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.

 

Navigeer naar 

Contact 
Neem contact op