Nationale Bijscholingsdag

21 november 2019 Nationale Bijscholingsdag te Den Bosch

Een veranderende wet- en regelgeving en een steeds kritischer wordende burger vraagt om een nieuwe aanpak. De vraag naar een nieuwe aanpak is de reden dat WMO Consulenten Nederland jaarlijks meerdere bijscholingsdagen organiseert. Vanwege het grote succes van de voorgaande edities en alle positieve reacties wordt de volgende Bijscholingsdag in Den Bosch georganiseerd. Deze bijscholingsdag vindt plaats op donderdag 21 november 2019 in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. Op deze dag wordt de meest actuele kennis en kunde met u gedeeld, leert u diverse vaardigheden vanuit de praktijk en blijft u op deze manier up-to-date.

Tijdens deze dag kunt u kiezen uit verschillende workshops. Er worden meerdere workshops gegeven zodat er altijd een is welke aansluit bij uw wensen en vaardigheden. Ervaringen uitwisselen en kennis delen, staat hierbij centraal. Tot slot wordt u geregistreerd in het landelijke register van Wmo consulenten. WMO Consulenten Nederland streeft ernaar om een nieuwe standaard neer te zetten voor consulenten. Dit landelijke register is bedoeld voor alle gemeenten in Nederland. Wanneer een gemeente een Wmo consulent wil aannemen dan kan in dit register gecontroleerd worden of deze Wmo consulent actueel is bijgeschoold.

De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 295,- exclusief btw. Hiermee wordt u automatisch lid van WMO Consulenten Nederland voor de duur van een jaar. De contributie zit bij de prijs inbegrepen. Daarnaast krijgt u op 21 november 2019 het ‘Handboek Wmo’ gratis uitgereikt. Indien u eerder aanwezig bent geweest bij één van de Bijscholingsdagen en hiermee lid bent van WMO Consulenten Nederland krijgt u een korting van maar liefst €100,-. Dit betekent dat u voor deze bijscholingsdag slechts €195,- (exclusief btw) betaalt.

Komt u met minimaal drie Wmo consulenten van één organisatie? Wanneer u zich gezamenlijk inschrijft, hanteren wij een aangepast tarief (aangepast tarief wordt niet gecombineerd met andere kortingen, u telt wel mee als deelnemer zodat uw collega’s de juiste korting krijgen). Groepsinschrijvingen worden via deze pagina verwerkt. Bij individuele inschrijvingen wordt de korting niet verwerkt.

Standhouder worden op de informatiemarkt?

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Programma

9:00 – 9.30 uur
Inloop

9:30 – 10.30 uur
Opening

10:45 – 12.15 uur
Workshop ronde 1

12:15 – 13.00 uur
Lunchpauze

13:00 – 13.15 uur
Energizer

13:20 – 14.50 uur
Workshop ronde 2

15:00 – 16.30 uur
Workshop ronde 3

16:30
Netwerkborrel

 

Locatie:
Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch

Inschrijven