Nationale Bijscholingsdag

5 maart 2020 Nationale Bijscholingsdag te Utrecht

Een veranderende wet- en regelgeving en een steeds kritischer wordende burger vraagt om een nieuwe aanpak. De vraag naar een nieuwe aanpak is de reden dat WMO Consulenten Nederland jaarlijks meerdere bijscholingsdagen organiseert. Vanwege het grote succes van de voorgaande edities en alle positieve reacties wordt de volgende Bijscholingsdag in Utrecht georganiseerd. Deze bijscholingsdag vindt plaats op donderdag 5 maart 2020 in Hotel van der Valk in Utrecht. Op deze dag wordt de meest actuele kennis en kunde met u gedeeld, leert u diverse vaardigheden vanuit de praktijk en blijft u op deze manier up-to-date.

Tijdens deze dag kunt u kiezen uit verschillende workshops. Er worden meerdere workshops gegeven zodat er altijd een is welke aansluit bij uw wensen en vaardigheden. Ervaringen uitwisselen en kennis delen, staat hierbij centraal. Tot slot wordt u geregistreerd in het landelijke register van Wmo consulenten. WMO Consulenten Nederland streeft ernaar om een nieuwe standaard neer te zetten voor consulenten. Dit landelijke register is bedoeld voor alle gemeenten in Nederland. Wanneer een gemeente een Wmo consulent wil aannemen dan kan in dit register gecontroleerd worden of deze Wmo consulent actueel is bijgeschoold.

Kosten
De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 295,- exclusief btw. Hiermee wordt u automatisch lid van WMO Consulenten Nederland voor de duur van een jaar. De contributie zit bij de prijs inbegrepen. Daarnaast krijgt u op 5 maart 2020 het magazine ‘Wmo Doen‘ gratis uitgereikt. Indien u eerder aanwezig bent geweest bij één van de Bijscholingsdagen en hiermee lid bent van WMO Consulenten Nederland krijgt u een korting van maar liefst €100,-. Dit betekent dat u voor deze Nationale Bijscholingsdag slechts €195,- (exclusief btw) betaalt.

Komt u met minimaal drie Wmo consulenten van één organisatie? Wanneer u zich gezamenlijk inschrijft, hanteren wij een aangepast tarief (aangepast tarief wordt niet gecombineerd met andere kortingen, u telt wel mee als deelnemer zodat uw collega’s de juiste korting krijgen). Een groepsinschrijving dient gezamenlijk te worden ingediend via het inschrijfformulier (zie de optie om meerdere deelnemers toe te voegen). Bij individuele inschrijvingen wordt de korting niet verwerkt.

Portrechtrecht
Tijdens de Nationale Bijscholingsdag worden foto’s en video’s gemaakt. We willen u wijzen op uw portretrecht. Wilt u het aan ons doorgeven wanneer u niet herkenbaar in beeld gebracht wilt worden?

Standhouder worden op de informatiemarkt?

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

             

           

 

    

 

Programma

9:00 – 9.30 uur
Inloop en informatiemarkt

9:30 – 10.30 uur
Opening door Wim Peters en Miquel Wijngaards ‘Manoeuvreren in de Wmo en Jeugd, zonder dat dat leidt tot bezwaar & beroep’

10:45 – 12.15 uur
Workshop ronde 1

12:15 – 13.00 uur
Lunchpauze en informatiemarkt

13:00 – 13.15 uur
Energizer

13:20 – 14.50 uur
Workshop ronde 2

15:00 – 16.30 uur
Workshop ronde 3

16:30
Netwerkborrel en informatiemarkt

 

Locatie:
Hotel van der Valk Utrecht
Winthontlaan 4-6
3526 KV Utrecht

Inschrijven