Nationale Bijscholingsdag Zwolle – 13 September 2022

Op 13 september 2022 vindt de Nationale Bijscholingsdag weer plaats. Dit keer vindt de Bijscholingsdag plaats in het Lumen Hotel te Zwolle. De Nationale Bijscholingsdag is dé dag waarop Wmo consulenten actuele kennis en kunde opdoen en netwerken met collega’s en werkgevers uit het werkveld.

De Nationale Bijscholingsdag is: Kennis opdoen en kennis delen

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u luisteren naar inspirerende sprekers en deelnemen aan workshops die naadloos aansluiten op uw werkzaamheden als Wmo consulent. U kiest zelf de workshops waaraan u deelneemt, om zo de best mogelijke ervaring te hebben gedurende de Nationale Bijscholingsdag. Door deel te nemen aan de Nationale Bijscholingsdag bent u na één dag weer volledig op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied.

Deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag? Meldt u zich dan vandaag nog aan voor de Nationale Bijscholingsdag en verzeker u van een plek bij de workshop(s) van uw voorkeur!

Button aanmelden

Het programma

Op de Nationale Bijscholingsdag van 13 september kunt u luisteren naar inspirerende sprekers. Ook neemt u deel aan diverse workshops naar keuze U krijgt ook ruim de gelegenheid om te netwerken met collega’s en informatie op te halen bij de standhouders op het Netwerkplein.

 

De workshops

Dit jaar bestaat de Nationale Bijscholingsdag uit een vernieuwd programma. Er zijn veel nieuwe workshops aan het programma toegevoegd. Ook komen er een aantal van de meest bezochte workshops van eerdere edities terug. De workshops gaan onder meer in op recente ontwikkelingen binnen het vakgebied van de Wmo, maar bieden u ook de mogelijkheid om een verdiepingsslag aan te brengen in uw kennis over specifieke doelgroepen, onderwerpen en technieken. Het leuke is: u leert samen met andere collega’s uit het werkveld! 

Er zijn dit jaar drie verschillende workshoprondes, waarbij u kunt kiezen uit diverse workshops per ronde. Zo kunt u uw Nationale Bijscholingsdag volledig personaliseren en aanpassen op de onderwerpen waar u graag meer over wil leren. Bent u benieuwd welke workshops dit zijn?

Bekijk de workshops via de onderstaande button:

 

Praktische informatie

Datum en openingstijden

De Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten vindt plaats op 13 september van 09:00 tot 17:00 uur in Hotel Lumen te Zwolle. Adres: Stadionplein 20, 8025 CP in Zwolle.

Dagindeling:

9:00 – 9.30 uur
Inloop en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein

9:30 – 10.15 uur
De dag wordt geopend door een inspirerende spreker

10:30 – 12.15 uur
Workshop ronde 1

12:15 – 13.00 uur
Pauze, een goed verzorgde lunch en diverse activiteiten op het Netwerkplein

13:00 – 15.00 uur
Workshop ronde 2

15:00 – 15.15 uur
Pauze en diverse activiteiten op het Netwerkplein

15:15 – 17.00 uur
Workshop ronde 3

17:00 uur
Naborrelen op het Netwerkplein

Tickets

Deelname aan de Nationale Bijscholingsdag kost € 325,- per persoon. Meldt u zich dan ook nog snel aan!

Button aanmelden

 

Komt u samen met uw collega’s naar de Nationale Bijscholingsdag? Dan profiteert u van aangepaste tarieven! Hoe meer collega’s u meeneemt, hoe hoger de groepskorting. Bekijk de aangepaste tarieven en doe hier een groepsinschrijving.

Accreditatie en Partners
De Nationale Bijscholingsdag is geaccrediteerd door Registerplein en wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Kenniscentrum Sociaal Domein en Maandag.

  Logo partner Maandag

 • Deelnemers

  Indien u zich inschrijft voor de Nationale Bijscholingsdag op 13 september 2022 kunt u hieronder uw keuzes voor de workshops aangeven. Let op: voor 1 november is het programma nog niet bekend!
 • Voornaam Achternaam E-mailadres Telefoonnummer Workshop ronde 1 Workshop ronde 2 Workshop ronde 3Actions
         
 • Contactpersoon (groeps)inschrijving

 • Prijs

  De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen €325,-. Heeft u in het afgelopen jaar deelgenomen aan één van de Bijscholingsdagen? Dan krijgt u een korting van maar liefst €100,-! Dit betekent dat u voor deze bijscholingsdag slechts €225,-betaalt. Komt u met meer dan drie deelnemers van één organisatie naar de Nationale Bijscholingsdag? Dan hanteren wij een gereduceerd tarief. Een groepsinschrijving kunt u gezamenlijk indienen via dit inschrijfformulier (zie de optie om meerdere deelnemers toe te voegen). Bij individuele inschrijvingen wordt de korting niet verwerkt.
 • Portrechtrecht

  Tijdens de Nationale Bijscholingsdag worden foto's en video's gemaakt. We willen u wijzen op uw portretrecht. Wilt u het aan ons doorgeven wanneer u niet herkenbaar in beeld gebracht wilt worden?

Heeft u nog vragen over de Nationale Bijscholingsdag?

Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Navigeer naar 

Tickets en inschrijven 
Schrijf u in

 

Nationale Bijscholingsdagen 2022 
Lees meer

 

Voor standhouders
Aanmelden

 

Contact 
Neem contact op