Nationale Bijscholingsdag Wmo Zwolle – 14 november

Op 14 november vindt de Nationale Bijscholingsdag Wmo, Backoffice & Frontoffice plaats in Zwolle.

Deze dag is speciaal ontwikkeld voor Wm0-, backoffice- en frontoffice-professionals en is gericht op het opdoen van actuele kennis en vaardigheden en het uitbreiden van uw professionele netwerk.

De Nationale Bijscholingsdag is: Kennis delen en kennis opdoen

De Nationale Bijscholingsdag voor Backoffice, Frontoffice & Wmo op 14 november staat in het teken van kennis delen en opdoen. Op deze dag zijn er verschillende inspirerende sprekers en docenten aanwezig waar u naar kunt luisteren en/of van kunt leren. Alle sprekers en docenten hebben hun eigen expertise en ervaring. U kunt deelnemen aan verschillende workshops die aansluiten op uw werkzaamheden als backoffice-, frontoffice- en/of Wmo-professional. U kiest zelf welke workshops u wilt volgen, zodat u binnen een dag weer op de hoogte bent van de huidige ontwikkelingen die voor u relevant zijn.

Deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag op 14 november? Meldt u zich dan vandaag nog aan voor de Nationale Bijscholingsdag en maak gebruik van de early bird korting!

Button aanmelden

Het programma van de Nationale Bijscholingsdag op 14 november

U volgt tijdens de Nationale Bijscholingsdag voor Backoffice, Frontoffice & Wmo drie workshops naar keuze. Verder is er een Netwerkplein waar u kennis kunt maken met collega’s en organisaties binnen het Backoffice, Frontoffice & Wmo werkveld. Ook kunt u luisteren naar een inspirerend spreker en leren van deskundige docenten uit het werkveld.

De Nationale Bijscholingsdag: De workshops

Om verdieping aan te brengen en kennis op te doen binnen over verschillende onderwerpen kunt u deze dag verschillende inspirerende workshops volgen. U kiest zelf aan welke workshops u deelneemt, zo kunt u het programma personaliseren en aanpassen naar wens. U kunt ervoor kiezen om uw kennis te verbreden, maar ook om uw kennis over uw vakgebied te verdiepen. Tijdens de workshops wordt onder andere kennis opgedaan over de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied Backoffice, Frontoffice & Wmo. Wilt u weten welke workshops u kunt volgen op 14 november? Houdt onze website dan goed in de gaten, wij maken hier binnenkort meer over bekend!

Met deelname aan een Nationale Bijscholingsdag verdien jij ook punten voor jouw herregistratie! Zo behaal jij op een leuke en leerzame manier jouw registerpunten. Geef bij het inschrijven jouw registratienummer door en behaal 5,5 registerpunten!

De Nationale Bijscholingsdag: Het Netwerkplein

Op het Netwerkplein zijn op 14 november leuke activiteiten waaraan u mee kunt doen, staan verschillende standhouders en kunt u netwerken met andere professionals binnen het vakgebied Backoffice, Frontoffice & Wmo.

De Nationale Bijscholingsdag: De standhouders

Er zijn verschillende stands aanwezig op de Nationale Bijscholingsdag voor Backoffice, Frontoffice & Wmo. Welke standhouders er aanwezig zijn op 14 november maken wij voor de tijd bekend. 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Praktische informatie

Datum en openingstijden

De Nationale Bijscholingsdag voor Backoffice, Frontoffice & Wmo vindt plaats op 14 november van 09:00 tot 17:00 uur op een locatie in Zwolle die binnenkort bekend wordt gemaakt.

Dagindeling:

9:00 – 9:30 uur
Inloop en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein

9:30 – 09:45 uur
De dag wordt geopend door een inspirerende spreker

10:00 – 11:45 uur
Workshop ronde 1

11:45 – 12:45 uur
Pauze, een goed verzorgde lunch en diverse activiteiten op het Netwerkplein

12:45 – 14:30 uur
Workshop ronde 2

15:00 – 16:45 uur
Workshop ronde 3

16:45 uur
Naborrelen op het Netwerkplein

Tickets

Entreetickets voor de Nationale Bijscholingsdag voor Backoffice, Frontoffice & Wmo kosten € 325,-. U kunt nu nog gebruik maken van de early bird korting van maar liefst 10%. Daardoor betaalt u slechts €292,50. Als u zich samen met collega’s aanmeldt gelden er aangepaste tarieven. Doe hier een groepsinschrijving om gebruik te maken van de groepskorting. 

Bij de prijs voor het entreeticket zit onder andere het volgende inbegrepen:

  • Entree voor de Nationale Bijscholingsdag op 14 november;
  • Deelname aan verschillende workshops;
  • Toegang tot het Netwerkplein, waar u kunt netwerken met collega’s;
  • Een goed verzorgde lunch;
  • Een registratie in het Landelijk Register Wmo Consulenten;
  • Jaarlidmaatschap voor Wmo Consulenten Nederland;
  • En €100,- korting op deelname aan de eerstvolgende Nationale Bijscholingsdag!

Aanmelden

Wilt u erbij zijn op 14 november? Schrijft u zich dan nu in voor de Nationale Bijscholingsdag!

Button aanmelden

Heeft u nog vragen over de Nationale Bijscholingsdag?

Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Accreditatie
De Nationale Bijscholingsdagen zijn geaccrediteerd door Registerplein en worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.

 

Aanmelden Nationale Bijscholingsdag

 

Als eerste op de hoogte zijn van nieuws over de Nationale Bijscholingsdag? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update over de sprekers, workshops en activiteiten op de editie van 14 november!

Nieuwsbrief

 

 

Navigeer naar 

Tickets en inschrijven 
Schrijf u in

 

Nationale Bijscholingsdagen 2023 
Lees meer

 

Voor standhouders
Aanmelden

 

Contact 
Neem contact op