Nationale Bijscholingsdag Meppel – 28 maart 2023

De Nationale Bijscholingsdag Wmo van 28 maart is uitverkocht. Wilt u zich graag inschrijven? Meld u dan via de onderstaande link aan voor de ticket wachtlijst. U hoort het dan als eerste indien er afmeldingen zijn en er weer tickets beschikbaar komen.

 

Button aanmelden

 

 

Op 28 maart 2023 vindt de Nationale Bijscholingsdag weer plaats. Dit keer vindt de Nationale Bijscholingsdag plaats in Meppel.

De Nationale Bijscholingsdag is een volledige dag speciaal voor Wmo consulenten waar u actuele kennis en kunde opdoet en kunt netwerken met collega’s en werkgevers uit het werkveld.

De Nationale Bijscholingsdag is: Kennis opdoen en kennis delen

De Nationale Bijscholingsdag staat volledig in het teken van kennis opdoen en kennis delen. Op de Nationale Bijscholingsdag kunt u luisteren naar inspirerende sprekers met elk hun eigen ervaringen. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende workshops die naadloos aansluiten op uw werkzaamheden als Wmo consulent. Om u de best mogelijke ervaring te bieden op de Nationale Bijscholingsdag, kiest u zelf de workshops waaraan u deel wilt nemen. Op deze manier bent u binnen één dag weer volledig op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in uw vakgebied.

Deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag Wmo? De editie van 28 maart is helaas uitverkocht. U kunt zich wel aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag Wmo op 20 juni.

Bekijk hier meer informatie over de Nationale Bijscholingsdag Wmo in juni, of meld u hier direct aan aan voor de Nationale Bijscholingsdag Wmo. 

 

Het programma van de Nationale Bijscholingsdag op 28 maart

Op de Nationale Bijscholingsdag van 28 maart neemt u deel aan verschillende workshops naar keuze. Daarnaast kunt u luisteren naar inspirerende sprekers en krijgt u ruim de mogelijkheid om te netwerken met collega’s. Ook kunt u kennismaken met organisaties uit het werkveld op ons Netwerkplein.

Dit kunt u verwachten van de Nationale Bijscholingsdag:

 • Opening door inspirerend spreker Karel Jonker;
 • Drie workshoprondes, u bepaalt zelf welke workshops u wilt volgen;
 • Neem deel aan de verschillende activiteiten op het Netwerkplein;
 • Maak kennis met collega’s en organisaties uit het werkveld;
 • Sluit de dag af met een gezellige borrel op het Netwerkplein;
 • En nog veel meer.

De Nationale Bijscholingsdag: De workshops

Ook dit jaar bestaat de Nationale Bijscholingsdag uit het volgen van diverse workshops. Er zijn veel nieuwe workshops aan het programma toegevoegd. Daarnaast komen er een aantal van de meest bezochte workshops van eerdere edities terug. De workshops gaan onder meer in op recente ontwikkelingen binnen het vakgebied van de Wmo, maar bieden u ook de mogelijkheid om verdieping aan te brengen in uw kennis over diverse onderwerpen. Nieuwsgierig naar het workshopaanbod voor de Nationale Bijscholingsdag van 28 maart? Bekijk hier de aangekondigde workshops. Om als eerste op de hoogte te zijn van het aangekondigde workshopaanbod, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Deze editie van de Nationale Bijscholingsdag bestaat uit drie verschillende workshoprondes. Per ronde kunt u kiezen uit diverse workshops. Op deze manier kunt u het programma van de Nationale Bijscholingsdag personaliseren en aanpassen op de onderwerpen waar u graag meer over wilt leren.

De Nationale Bijscholingsdag: Het Netwerkplein

Het Netwerkplein is dé plek waar u kunt netwerken met collega’s uit heel Nederland. U kunt hier deelnemen aan diverse leuke activiteiten die het netwerken en met de andere deelnemende Wmo consulenten en collega’s uit het Sociaal Domein makkelijker maken. Daarnaast vindt u op ons Netwerkplein de standhouders. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt op ons Netwerkplein uw netwerk verbreden en kennismaken met organisaties uit het werkveld.

 

De Nationale Bijscholingsdag: De standhouders

Ook dit jaar zijn er weer verschillende standhouders aanwezig uit het Sociaal Domein. Hier kunt u netwerken, informatie ophalen en meer. Welke standhouders aanwezig zullen zijn op de Bijscholingsdag van 28 maart, maken wij binnenkort bekend!

Niets missen over de Nationale Bijscholingsdag? Volg Wmo consulenten Nederland dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. 

Praktische informatie

Datum en openingstijden

De Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten vindt plaats op 28 maart van 09:00 tot 17:00 uur in Meppel. De exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Dagindeling:

9:00 – 9:30 uur
Inloop en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein

9:30 – 09:45 uur
De dag wordt geopend door inspirerend spreker Karel Jonker

10:00 – 11:45 uur
Workshop ronde 1

11:45 – 12:45 uur
Pauze, een goed verzorgde lunch en diverse activiteiten op het Netwerkplein

12:45 – 14:30 uur
Workshop ronde 2

15:00 – 16:45 uur
Workshop ronde 3

16:45 uur
Naborrelen op het Netwerkplein

Tickets

Deelname aan de Nationale Bijscholingsdag kost € 325,- per persoon. Als u zich vóór 31 januari 2023 aanmeldt, ontvangt u maar liefst 10% early bird korting op uw ticket en betaalt u geen €325,- maar slechts €292,50.

In deze prijs zit onder andere het volgende inbegrepen: 

 • Uw toegang tot de Nationale Bijscholingsdag van 28 maart;
 • Deelname aan de door u gekozen workshops die gegeven worden door inspirerende trainers en docenten
 • Een goed verzorgde lunch die u samen met collega’s uit het werkveld nuttigt;
 • Toegang tot het Netwerkplein waar u kennismaakt met diverse organisaties uit het werkveld;
 • Deelname aan de activiteiten op het Netwerkplein;
 • Een registratie in het Landelijk Register Wmo Consulenten;
 • Uitgebreide mogelijkheden om te netwerken met collega’s uit heel Nederland;
 • Een jaarlidmaatschap voor Wmo Consulenten Nederland, waarbij u toegang krijgt tot een groot netwerk voor Wmo consulenten, de kennisbank en de besloten community;
 • Maar liefst €100,- korting op deelname aan de eerstvolgende Nationale Bijscholingsdag.

Komt u samen met uw collega’s naar de Nationale Bijscholingsdag? Dan profiteert u van aangepaste tarieven! Hoe meer collega’s u meeneemt, hoe hoger de groepskorting. Bekijk de aangepaste tarieven en doe hier een groepsinschrijving.

Aanmelden

Deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag Wmo? De editie van 28 maart is helaas uitverkocht. U kunt zich wel aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag Wmo op 20 juni.

Bekijk hier meer informatie over de Nationale Bijscholingsdag Wmo in juni, of meld u hier direct aan aan voor de Nationale Bijscholingsdag Wmo van 16 juni.

 

Heeft u nog vragen over de Nationale Bijscholingsdag?

Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Accreditatie
De Nationale Bijscholingsdagen zijn geaccrediteerd door Registerplein en worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.

 

Aanmelden Nationale Bijscholingsdag

 

Als eerste op de hoogte zijn van nieuws over de Nationale Bijscholingsdag? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update over de sprekers, workshops en activiteiten op de editie van 28 maart!

Nieuwsbrief

 

 

Navigeer naar 

Tickets en inschrijven 
Schrijf u in

 

Nationale Bijscholingsdagen 2023 
Lees meer

 

Voor standhouders
Aanmelden

 

Contact 
Neem contact op