(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Nationale Bijscholingsdag Haarlem – 20 juni 2023

Op 20 juni vindt de Nationale Bijscholingsdag Wmo plaats in Haarlem. De Nationale Bijscholingsdag voor Wmo is speciaal voor Wmo consulenten een gehele dag waar kennis en kunde wordt opgedaan en Wmo consulenten kunnen netwerken met werkgevers en collega’s uit het werkgebied.

De Nationale Bijscholingsdag is: Kennis opdoen en kennis delen

Op deze dag neemt u deel aan inspirerende workshops, luistert u naar diverse sprekers en kunt u netwerken met collega’s uit het werkgebied. Deze activiteiten sluiten allemaal naadloos aan op uw werkzaamheden als Wmo consulent. De Nationale Bijscholingsdag Wmo staat volledig in het teken van kennis delen en kennis opdoen, zodat u binnen een dag weer op de hoogte bent van alle trend en ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag? Meldt u zich dan vandaag nog aan voor de Nationale Bijscholingsdag en verzeker u van een plek bij de workshop(s) van uw voorkeur! Button aanmelden

Het programma van de Nationale Bijscholingsdag op 20 juni

Op de Nationale Bijscholingsdag op 20 juni volgt u verschillende workshops. Welke workshops dit zijn kunt u zelf kiezen. Daarnaast zullen er verschillende inspirerende sprekers aanwezig zijn en krijgt u ruim de tijd om met collega’s te netwerken. En op ons Netwerkplein kunt u kennismaken met verschillende organisaties uit het werkveld.

De Nationale Bijscholingsdag: De workshops

De Nationale Bijscholingsdag Wmo bestaat uit het volgen van verschillende workshops. Dit jaar zijn er veel nieuwe workshops toegevoegd aan het programma en de best bezochte workshops uit het verleden zullen terugkomen. De workshops van 20 juni bieden u onder meer de gelegenheid om verdieping in uw kennis aan te brengen over verschillende onderwerpen. Daarnaast gaan de workshops in op actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied. Benieuwd naar het workshopaanbod voor de Nationale Bijscholingsdag van 20 juni? Zie de website van Kenniscentrum Sociaal Domein voor het actuele workshopoverzicht.

De Nationale Bijscholingsdag op 20 juni bestaat uit 3 workshoprondes. Per ronde kiest u uit verschillende workshops, op deze manier personaliseert en past u zelf het programma aan op de onderwerpen die voor u interessant zijn of waar u meer over wilt leren. Met deelname aan een Nationale Bijscholingsdag verdien jij ook punten voor jouw herregistratie! Zo behaal jij op een leuke en leerzame manier jouw registerpunten. Geef bij het inschrijven jouw registratienummer door en behaal 5,5 registerpunten!

Zie de website van Kenniscentrum Sociaal Domein voor het actuele workshopoverzicht.

 

De Nationale Bijscholingsdag: De standhouders

Ieder jaar zijn er verschillende standhouders aanwezig op de Nationale Bijscholingsdag. Bij de stands kunt u informatie ophalen, netwerken en nog veel meer. Wij maken binnenkort bekend welke standhouders er aanwezig zullen zijn op 20 juni in Haarlem.

De Nationale Bijscholingsdag: Het Netwerkplein

Het Netwerkplein is de locatie om te netwerken met collega’s vanuit heel het land. Er zijn verschillende leuke activiteiten die het netwerken met collega’s makkelijker maken. U kunt op het Netwerkplein kennismaken met organisaties uit het werkgebied en uw netwerk verbreden onder het genot van een hapje en een drankje.

Niets missen over de Nationale Bijscholingsdag  Wmo? Volg Wmo consulenten Nederland dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. 

Praktische informatie

Datum en openingstijden

De Nationale Bijscholingsdag Wmo vindt plaats op 20 juni van 09:00 uur tot 17:00 uur in Haarlem. 

Van der Valk Hotel Haarlem. 

Toekanweg 2, 2035 LC Haarlem.

Dagindeling:

9:00 – 9:30 uur

Inloop en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein

9:30 – 10:15 uur

Dagopening door inspirerende spreker

10:15 – 10:30 uur

Pitchen standhouders

10:45 – 12:15 uur

Workshop ronde 1

12:15 – 13:15 uur

Pauze, een goed verzorgde lunch en diverse activiteiten op het Netwerkplein

13:15 – 14:45 uur

Workshop ronde 2

15:15 – 16:45 uur

Workshop ronde 3

16:45 uur

Naborrelen op het Netwerkplein

Tickets

De tickets voor de Nationale Bijscholingsdag kosten € 325,- per persoon. Meld je vandaag nog aan en maak gebruik van de early bird korting van 10%! Het ticket kost dan geen € 325,-, maar slechts € 292,50 per persoon. Het volgende zit bij de prijs inbegrepen:

  • Toegang tot de Nationale Bijscholingsdag van 20 juni;
  • Deelname aan de drie door u gekozen workshops;
  • Toegang tot het Netwerkplein;
  • Een goed verzorgde lunch;
  • Lidmaatschap voor Wmo Consulenten Nederland voor een jaar;
  • Een registratie in het Landelijk Register Wmo Consulenten;
  • En €100,- korting op deelname aan de eerstvolgende Nationale Bijscholingsdag Wmo!

  Wanneer u samen met uw collega’s naar de Nationale Bijscholingsdag komt profiteert u van groepskorting. Hoe meer collega’s, hoe hoger de korting. Bekijk de aangepaste tarieven voor groepen en doe hier een groepsinschrijving.

Aanmelden

Wilt u er graag bij zijn op 20 juni in Haarlem? Schrijft u zich dan nu in voor de Nationale Bijscholingsdag! Button aanmelden

Heeft u nog vragen over de Nationale Bijscholingsdag?

Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder. Algemene voorwaarden Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Accreditatie De Nationale Bijscholingsdagen zijn geaccrediteerd door Registerplein en worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.  

Aanmelden Nationale Bijscholingsdag

 

  Als eerste op de hoogte zijn van nieuws over de Nationale Bijscholingsdag? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update over de sprekers, workshops en activiteiten op de editie van 28 maart!

Nieuwsbrief

   

Navigeer naar 

Tickets en inschrijven 
Schrijf u in

 

Nationale Bijscholingsdagen 2023 
Lees meer

 

Voor standhouders
Aanmelden

 

Contact 
Neem contact op