Nationale Bijscholingsdag Wmo 19 november 2024 te Zwolle

📅  Op 19 november vindt de Nationale Bijscholingsdag Wmo plaats
📍 De locatie van deze editie is: Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle

Als professional binnen het Sociaal Domein is het cruciaal om voortdurend te blijven groeien en uzelf bij te scholen. Daarom presenteren we met trots het vooraanstaande evenement voor Wmo consulenten: De Nationale Bijscholingsdag. Deze bijeenkomst biedt een scala aan trainingen, informatieve stands en mogelijkheden om te netwerken.

Grijp de gelegenheid om uw collega-vakgenoten te ontmoeten en waardevolle verbindingen te leggen, terwijl u geniet van heerlijk eten en drinken. Verbreed uw kennis en ga in gesprek op onze kennismarkt met inspirerende stands. Tijdens de Nationale Bijscholingsdag blijft u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Bovendien krijgt u de kans om u te verdiepen in onderwerpen die specifiek uw interesse wekken.

De keuze van welke training(en) u wilt bijwonen, ligt geheel in uw handen. Zo kunt u in slechts één dag waardevolle kennis vergaren die direct toepasbaar is in uw dagelijkse werkzaamheden.

Deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag Wmo op 19 november? Meldt u zich dan vandaag nog aan voor de Nationale Bijscholingsdag!

Button aanmelden

 

Het programma van de Nationale Bijscholingsdag

De focus van de Nationale Bijscholingsdag Wmo ligt volledig op uw professionele groei. Tijdens de dag heeft u de mogelijkheid om drie workshops te volgen. Deze workshops worden gegeven door ervaren docenten die de theorie en praktische vaardigheden op een inspirerende manier overbrengen. Verder is er een Netwerkplein waar u kennis kunt maken met collega’s en organisaties binnen het Wmo werkveld. Ook kunt u luisteren naar een inspirerend spreker en leren van deskundige docenten uit het werkveld.

Hoe ziet de dag eruit?

 • 09:15 – 09:45 uur. Inloop en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein
 • 09:45 – 10:00 uur. Dagopening
 • 10:00 – 10:15 uur. Pitchen standhouders
 • 10:30 – 12:00 uur. Workshop ronde 1
 • 12:00 – 13:00 uur. Pauze, een goed verzorgde lunch en diverse activiteiten op het Netwerkplein
 • 13:00 – 14:30 uur. Workshop ronde 2
 • 15:00 – 16:30 uur. Workshop ronde 3
 • 16:30 uur. Naborrelen op het Netwerkplein

De Nationale Bijscholingsdag: De workshops

Om verdieping aan te brengen en kennis op te doen over verschillende onderwerpen kunt u deze dag verschillende inspirerende workshops volgen. U kiest zelf aan welke workshops u deelneemt, zo kunt u het programma personaliseren en aanpassen naar wens. U kunt ervoor kiezen om uw kennis te verbreden, maar ook om uw kennis over uw vakgebied te verdiepen. Tijdens de workshops wordt onder andere kennis opgedaan over de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied Wmo.

Met deelname aan een Nationale Bijscholingsdag verdien jij ook punten voor jouw herregistratie! Zo behaal jij op een leuke en leerzame manier jouw registerpunten. Geef bij het inschrijven jouw registratienummer door en behaal 5,5 registerpunten!

Bekijk hier het workshop overzicht!

Praktische informatie

Reguliere entreetickets voor de Nationale Bijscholingsdag  Wmo kosten € 399,-. Als u zich samen met collega’s aanmeldt gelden er aangepaste tarieven. Doe hier een groepsinschrijving om gebruik te maken van de groepskorting en vermeldt bij de aanmelding dat u gebruik wilt maken van de groepskorting. Let op: momenteel geldt het Early bird tarief. Nu een entreeticket voor € 359,-!

Bij de prijs voor het entreeticket zit onder andere het volgende inbegrepen:

 • Entree voor de Nationale Bijscholingsdag op 19 november;
 • Deelname aan verschillende workshops;
 • Toegang tot het Netwerkplein, waar u kunt netwerken met collega’s;
 • Een goed verzorgde lunch;
 • Een registratie in het Landelijk Register Wmo Consulenten;
 • Jaarlidmaatschap voor Wmo Consulenten Nederland;
 • En € 50,- korting op deelname aan de eerstvolgende Nationale Bijscholingsdag!

Aftermovie Nationale Bijscholingsdag 11 juni 2024 te Haarlem

 

Aanmelden Nationale Bijscholingsdag

Vragen? Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Accreditatie
De Nationale Bijscholingsdagen zijn geaccrediteerd door Registerplein en worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.

Navigeer naar 

Bekijk de workshops
Bekijk workshops

 

Evenementen 2024
Lees meer

 

Voor standhouders
Aanmelden

 

Contact 
Neem contact op