Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening – 20 juni 2023

Op 20 juni vindt de Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening plaats in Haarlem, georganiseerd door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein. Dit evenement is ontwikkeld voor u als schuldhulpverlener of budgetcoach om actuele kennis op te doen en uw professionele netwerk uit te breiden. Tijdens deze unieke dag krijgt u uitgebreid de kans om uw kennis en vaardigheden op het gebied van schuldhulpverlening verder te ontwikkelen. Ook maakt u kennis met collega’s uit uw werkveld en wisselt u kennis en ervaringen uit. Tenslotte zijn er ook vertegenwoordigers van verschillende organisaties uit het werkveld aanwezig, zoals leveranciers, opleiders en detacheerders.

De Nationale Bijscholingsdag is: Kennis opdoen en kennis delen

Op deze dag neemt u deel aan inspirerende workshops, luistert u naar diverse sprekers en kunt u netwerken met collega’s uit het werkveld. Deze activiteiten sluiten allemaal naadloos aan op uw werkzaamheden als schuldhulpverlener. De Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening staat volledig in het teken van kennis delen en kennis opdoen, zodat u binnen een dag weer op de hoogte bent van alle trends en ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening? Meldt u zich dan vandaag nog aan op de website van onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein voor de Nationale Bijscholingsdag.  Button aanmelden

Het programma van de Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening op 20 juni

Op de Nationale Bijscholingsdag op 20 juni volgt u verschillende workshops. Welke workshops dit zijn kunt u zelf kiezen. Daarnaast zullen er verschillende inspirerende sprekers aanwezig zijn en krijgt u ruim de tijd om met collega’s te netwerken. Daarnaast kunt u op ons Netwerkplein kennis maken met diverse organisaties uit het werkveld.

De Nationale Bijscholingsdag: De workshops

Op de Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening volgt u verschillende workshops. De workshops geven u de gelegenheid om een verdieping in uw kennis aan te brengen over onderwerpen die voor u relevant zijn of waar u meer over wilt leren. Daarnaast gaan de workshops in op actuele ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Benieuwd naar het workshopaanbod voor de Nationale Bijscholingsdag van 20 juni? Zie de website van Kenniscentrum Sociaal Domein voor het actuele workshopoverzicht. De Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening op 20 juni bestaat uit 3 workshoprondes. Per ronde kiest u uit verschillende workshops, op deze manier personaliseert en past u zelf het programma aan op de onderwerpen die voor u interessant zijn of waar u meer over wilt leren. Met deelname aan een Nationale Bijscholingsdag verdien jij ook punten voor jouw herregistratie! Zo behaal jij op een leuke en leerzame manier jouw registerpunten. Geef bij het inschrijven jouw registratienummer door en behaal 5,5 registerpunten!

Zie de website van Kenniscentrum Sociaal Domein voor het actuele workshopoverzicht.

 

De Nationale Bijscholingsdag: De standhouders

Ieder jaar zijn er verschillende standhouders aanwezig op de Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening. Bij de stands kunt u kennismaken met tal van relevante organisaties, waardevolle informatie ophalen, netwerken en nog veel meer. Kenniscentrum Sociaal Domein maakt binnenkort bekend welke standhouders er aanwezig zullen zijn op 20 juni in Haarlem.

De Nationale Bijscholingsdag: Het Netwerkplein

Het Netwerkplein is de locatie om te netwerken met collega’s vanuit heel het land. Er zijn verschillende leuke activiteiten die het netwerken met collega’s makkelijker maken. U kunt op het Netwerkplein kennismaken met collega’s en organisaties uit het werkgebied onder het genot van een hapje en een drankje.

Niets missen over de Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening? Volg onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein dan op LinkedIn 

Praktische informatie

Datum en openingstijden

De Nationale Bijscholingsdag Wmo vindt plaats op 20 juni van 09:00 uur tot 17:00 uur in Haarlem.  Van der Valk Hotel Haarlem. Ingang 18 – Event center. Toekanweg 2, 2035 LC Haarlem.

Dagindeling:

9:00 – 9:30 uur Inloop en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein

9:30 – 10:15 uur Dagopening door inspirerende spreker

10:15 – 10:30 uur Pitchen standhouders 10:45 – 12:15 uur Workshop ronde 1

12:15 – 13:15 uur Pauze, een goed verzorgde lunch en diverse activiteiten op het Netwerkplein

13:15 – 14:45 uur Workshop ronde 2

15:15 – 16:45 uur Workshop ronde 3

16:45 uur Naborrelen op het Netwerkplein

Tickets

De tickets voor de Nationale Bijscholingsdag kosten € 325,- per persoon. Wanneer u zich op tijd aanmeldt, ontvangt u een early bird korting van 10%! Het ticket kost dan geen € 325,-, maar slechts € 292,50 per persoon. Het volgende zit bij de prijs inbegrepen:
  • Toegang tot de Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening van 20 juni;
  • Deelname aan de drie door u gekozen workshops;
  • Toegang tot het Netwerkplein;
  • Een goed verzorgde lunch;
  • En €100,- korting op deelname aan de eerstvolgende Nationale Bijscholingsdag!

Aanmelden

Wilt u er graag bij zijn op 20 juni in Haarlem? Schrijft u zich dan nu in voor de Nationale Bijscholingsdag via de website van onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein! Button aanmelden

Heeft u nog vragen over de Nationale Bijscholingsdag?

Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder. Algemene voorwaarden Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Accreditatie De Nationale Bijscholingsdagen zijn geaccrediteerd door Registerplein en worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.   Als eerste op de hoogte zijn van nieuws over de Nationale Bijscholingsdag? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update over de sprekers, workshops en activiteiten op de editie van 20 juni!

Nieuwsbrief

   

Navigeer naar 

Tickets en inschrijven 
Schrijf u in

 

Nationale Bijscholingsdagen 2023 
Lees meer

 

Voor standhouders
Aanmelden

 

Contact 
Neem contact op