Nationale Bijscholingsdag – 1 November 2022 Den Bosch

Op 1 november 2022 vindt de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten weer plaats. Dit keer vindt de Bijscholingsdag plaats in Den Bosch.

De Nationale Bijscholingsdag is dé dag waarop Wmo consulenten actuele kennis en kunde opdoen en netwerken met collega’s en werkgevers uit het werkveld.

De Nationale Bijscholingsdag is: Kennis opdoen en kennis delen

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u luisteren naar inspirerende sprekers en deelnemen aan workshops die naadloos aansluiten op uw werkzaamheden als Wmo consulent. U kiest zelf de workshops waaraan u deelneemt, om zo de best mogelijke ervaring te hebben gedurende de Nationale Bijscholingsdag. U doet nieuwe kennis op en brengt het geleerde direct in de praktijk. Door deel te nemen aan de Nationale Bijscholingsdag bent u na één dag weer volledig op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied.

Het programma van de Nationale Bijscholingsdag op 1 november

Op de Nationale Bijscholingsdag van 1 november kunt u luisteren naar inspirerende sprekers. Ook neemt u deel aan diverse workshops naar keuze en is er ruim de gelegenheid om te netwerken met collega’s en standhouders uit het werkveld op het Netwerkplein. Verdeeld over de dag kunt u tijdens de Nationale Bijscholingsdag deelnemen aan diverse activiteiten. We maken het programma voor de Nationale Bijscholingsdag op 1 november binnenkort bekend.

De Nationale Bijscholingsdag: De workshops

Dit jaar bestaat de Nationale Bijscholingsdag uit een vernieuwd programma. Er zijn dan ook tal van nieuwe, interessante workshops aan het programma toegevoegd! Ook komen er een aantal van de meest bezochte workshops van eerdere edities terug. De workshops gaan onder meer in op recente ontwikkelingen binnen het vakgebied van de Wmo, maar bieden u ook de mogelijkheid om een verdiepingsslag aan te brengen in uw kennis over specifieke doelgroepen, onderwerpen en technieken. Het leuke is: u leert samen met andere collega’s uit het werkveld! 

Er zijn bij deze editie verschillende workshoprondes, waarbij u kunt kiezen uit diverse workshops per ronde. Zo kunt u uw Nationale Bijscholingsdag volledig personaliseren en aanpassen op de onderwerpen waar u graag meer over wil leren. Bent u benieuwd welke workshops dit zijn? We maken op korte termijn bekend uit welke workshops u dit jaar kunt kiezen.

Wilt u als eerste weten aan welke workshops u dit jaar kunt deelnemen? Volg Wmo consulenten Nederland dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. 

Bent u benieuwd hoe anderen de workshops op de Nationale Bijscholingsdag ervaren hebben? Bekijk hier de ervaring van Marcha, Wmo consulent/sociaal werker in het gebiedsteam van de gemeente Harlingen.

De Nationale Bijscholingsdag: Het Netwerkplein

De informatiemarkt is nu: het Netwerkplein! Op het netwerkplein vindt u de standhouders uit het werkveld die u eerder op de informatiemarkt tegenkwam. Dat is echter nog niet alles! Het nieuw ontwikkelde Netwerkplein biedt u namelijk ruim de gelegenheid om kennis te maken met de andere deelnemende Wmo consulenten en collega’s uit het Sociaal Domein. Ook kunt u hier deelnemen aan verschillende leuke activiteiten die het kennismaken met collega’s uit uw werkveld vergemakkelijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om even rustig met andere aanwezigen te praten en/of te sparren onder het genot van een hapje of een drankje.

De Nationale Bijscholingsdag: De standhouders

Ook dit jaar zijn er weer verschillende standhouders aanwezig uit het Sociaal Domein. Hier kunt u netwerken, informatie ophalen en meer. We maken binnenkort bekend welke standhouders aanwezig zullen zijn op de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten in den Bosch.

Praktische informatie

Datum en openingstijden

De Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten vindt plaats op 1 november van 09:00 tot 17:00 uur.

Locatie

De bijscholingsdag vindt plaats in Den Bosch.

Programma:

We maken het programma van de Nationale Bijscholingsdag van 1 november binnenkort bekend. 

De kosten

Deelname aan de Nationale Bijscholingsdag kost normaliter € 325,- per persoon. U kunt echter nog profiteren van 10% early bird korting, waardoor u nu geen € 325,- maar slechts €292,50 betaalt!

In deze prijs zit het volgende inbegrepen: 

  • Toegang tot de Nationale Bijscholingsdag op 1 november;
  • Deelname aan diverse workshops naar keuze om uw kennis en kunde te verdiepen en/of te verbreden;
  • Leren van inspirerende sprekers, trainers en docenten;
  • Een goed verzorgde lunch die u samen met uw collega’s uit het werkveld nuttigt;
  • Toegang tot de standhoudermarkt waar u kennismaakt met diverse opleiders en detacheerders voor Wmo consulenten;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten op het Netwerkplein;
  • Registratie in het Landelijk Register Wmo Consulenten;
  • De mogelijkheid om te netwerken met collega’s uit het werkveld op het Netwerkplein;
  • Een jaarlidmaatschap voor Wmo Consulenten Nederland, inclusief toegang tot een groot netwerk voor Wmo consulenten, de kennisbank en de besloten community;
  • €100,- korting op deelname aan de eerstvolgende Nationale Bijscholingsdag.

Komt u samen met uw collega’s naar de Nationale Bijscholingsdag? Dan profiteert u van aangepaste tarieven! Hoe meer collega’s u meeneemt, hoe hoger de groepskorting. Bekijk de aangepaste tarieven en doe hier een groepsinschrijving.

 

Aanmelden

Wilt u graag deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag?  Schrijft u zich dan nu in voor de Nationale Bijscholingsdag en maak gebruik van de early bird korting!

 

Bent u benieuwd wat u kunt verwachten van de Nationale Bijscholingsdag?

Bekijk hieronder de aftermovie van de Nationale Bijscholingsdag van maart 2022 en proef van de sfeer op deze leerzame, gezellige dag!

Impressie Nationale Bijscholingsdag 

Heeft u nog vragen over de Nationale Bijscholingsdag?

Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Accreditatie
De Nationale Bijscholingsdagen zijn geaccrediteerd door Registerplein en worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuws over de Nationale Bijscholingsdag? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update over de sprekers, workshops en activiteiten op de editie van 1 november!

Nieuwsbrief

Navigeer naar 

Tickets en inschrijven 
Schrijf u in

 

Nationale Bijscholingsdagen 2022 
Lees meer

 

Voor standhouders
Aanmelden

 

Contact 
Neem contact op