(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo en Jeugdwet- Nuland

📅  Op 29 mei vindt de Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo en Jeugdwet plaats
📍 De locatie van deze editie is: Rijksweg 25, 5391 LH Nuland

De Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo en Jeugdwet is speciaal bedoeld voor Wmo consulenten die hun kennis over verantwoord pgb in de Wmo en Jeugdwet willen verdiepen.

Tijdens de Masterclass zult u, samen met andere Wmo-professionals, deelnemen aan het college gegeven door de deskundige docent Wim Peters op het gebied van Verantwoord pgb in de Wmo en Jeugdwet.

Bent u de Wmo consulent die graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen? Wilt u de kennis die u tijdens de Masterclass opdoet toepassen in uw werkveld? Wilt u weer helemaal up-to-date zijn? Kom dan naar onze Masterclass in Nuland!

Deelnemen aan de Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo en Jeugdwet op 29 mei? Meldt u zich dan vandaag nog aan voor de Masterclass!

Button aanmelden

Het programma van de Masterclass

Als Wmo consulent komt u regelmatig in aanraking met het pgb. Nadat een indicatie is gesteld, kan de keuze worden voorgelegd tussen zorg in natura of een pgb. Tijdens deze Masterclass wordt een uitspraak van de Centrale Raad van Beroep besproken. Samen met uw collega’s behandelt u deze uitspraak en gaat u aan de slag met een casus.

Na afloop van deze Masterclass bent u op de hoogte van deze uitspraak en de gevolgen ervan. U begrijpt hoe de regelgeving van Wmo 2015 hierbij aansluit. Bovendien kunt u uw nieuwe kennis direct toepassen in de praktijk. U ontvangt tips en richtlijnen om te beoordelen of iemand geschikt is voor het pgb!

Voor wie is deze Masterclass bedoeld?

Het programma van de Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo en Jeugdwet richt zich volledig op Wmo-professionals die te maken hebben met persoonsgebonden budgetten en hun kennis hierover willen verdiepen. Wim Peters zal gedetailleerde informatie delen tijdens de Masterclass. Bovendien is er ruimte om vragen te stellen op basis van uw eigen praktijkervaringen.

Hoe ziet de dag eruit?

  • 08:30 – 09:00 uur. Inloop en kennismaken met collega’s onder het genot van een kopje koffie/thee.
  • 09:00 – 10:30 uur. Start Masterclass.
  • 10:30 – 11:00 uur. Pauze en het bezoeken van diverse stands.
  • 11:00 – 12:30 uur. Vervolg Masterclass.
  • 12:30 – 13:15 uur. Afsluitende goedverzorgde lunch en het bezoeken van diverse stands.

Praktische informatie

Entreetickets voor de Masterclasses kosten € 349,-. 

Bij de prijs voor het entreeticket zit onder andere het volgende inbegrepen:

  • Er is gelegenheid om op een interactieve wijze nieuwe kennis op te doen en uzelf te verdiepen.
  • U wordt voorzien van een goedverzorgde lunch.
  • U krijgt de kans om te leren van Wim Peters, een ervaren professional op dit gebied.
  • U kunt netwerken en ideeën uitwisselen met collega’s uit uw werkveld.
  • Bij deelname aan het eerstvolgende evenement ontvangt u € 50,- korting.

Aanmelden Masterclass

Vragen? Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Masterclass gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Accreditatie
De Masterclasses zijn geaccrediteerd door Registerplein en worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.

Navigeer naar 

Evenementen 2024
Lees meer

 

Voor standhouders
Aanmelden

 

Contact 
Neem contact op