Masterclass Complexe woningaanpassingen – Nuland

📅  Op 11 december vindt de Masterclass Complexe woningaanpassingen plaats
📍 De locatie van deze editie is: Rijksweg 25, 5391 LH Nuland

Als Wmo consulent wordt u regelmatig geconfronteerd met (complexe) woningaanpassingen. Hoe gaat u hiermee om, welke beslissingen moet u nemen en vooral, hoe lost u ze uiteindelijk op? Tijdens onze Masterclass Complexe woningaanpassingen; verhuizen versus verbouwen gaat u hier dieper op in. Deze Masterclass is specifiek ontworpen om u te begeleiden bij het vinden van innovatieve en effectieve oplossingen voor (de meest) complexe situaties met betrekking tot verhuizen versus verbouwen.

Wat maakt deze Masterclass zo boeiend? De docent Iris Hoeijmakers begrijpt als geen ander de uitdagingen die komen kijken bij het aanpakken van complexe woningaanpassingen; verhuizen versus verbouwen. Ze heeft ervaren dat woningaanpassingen vaak het verschil maken in het leven van mensen en daarom wil ze de deelnemers van de Masterclass ondersteunen en samen nadenken over casuïstiek.

Deelnemen aan de Masterclass Complexe woningaanpassingen op 11 december? Meldt u zich dan vandaag nog aan voor de Masterclass!

Button aanmelden

Het programma van de Masterclass

De Masterclass is interactief. U krijgt inzicht in de uitdagingen waarmee professionals te maken krijgen, leert hoe u maatwerkoplossingen kunt ontwikkelen en ontdekt hoe u samen met anderen innovatieve oplossingen kunt bedenken. Vragen kunnen worden gesteld, maar het is vooral belangrijk dat u naar huis gaat met nieuwe kennis en mogelijke oplossingen. Deze Masterclass biedt een interactieve ervaring waarbij u de gelegenheid krijgt om vragen te stellen, gezamenlijk te brainstormen en waardevolle inzichten te delen met andere professionals. De Masterclass brengt een diverse groep mensen samen, met verschillende achtergronden en kennisniveaus, zodat u kunt profiteren van elkaars ervaringen en ideeën.

Voor wie is deze Masterclass bedoeld?

De Masterclass Complex Woningaanpassingen; verhuizen versus verbouwen is gericht op Wmo-consulenten, professionals die te maken hebben met woningvragen en anderen die betrokken zijn bij complexe situaties op het gebied van woningaanpassingen. Deze Masterclass is geschikt voor professionals met jarenlange ervaring. De Masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten die u direct kunt toepassen.

Hoe ziet de dag eruit?

  • 08:45 – 09:15 uur. Inloop en kennismaken met collega’s
  • 09:15 – 10:45 uur. Start interactieve Masterclass waarbij we samen gaan brainstormen en vragen beantwoorden
  • 10:45 – 11:15 uur. Pauze. Netwerken met collega’s uit het werkveld en tijd voor het bezoeken van diverse kennispartners
  • 11:15 – 12:45 uur.  Vervolg interactieve Masterclass waarin we verder gaan werken met de casus
  • 12:45– 13:00 uur. Afsluitende lunch met tijd voor het bezoeken van diverse kennispartners

Praktische informatie

Entreetickets voor de Masterclasses kosten € 349,-. 

Bij de prijs voor het entreeticket zit onder andere het volgende inbegrepen:

  • Er is gelegenheid om op een interactieve wijze nieuwe kennis op te doen en uzelf te verdiepen.
  • U wordt voorzien van een goedverzorgde lunch.
  • U krijgt de kans om te leren van Iris Hoeijmakers, een ervaren professional op dit gebied.
  • U kunt netwerken en ideeën uitwisselen met collega’s uit uw werkveld.
  • Bij deelname aan het eerstvolgende evenement ontvangt u € 50,- korting.

Aanmelden Masterclass

Vragen? Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Masterclass gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Accreditatie
De Masterclasses zijn geaccrediteerd door Registerplein en worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.

Navigeer naar 

Evenementen 2024
Lees meer

 

Voor standhouders
Aanmelden

 

Contact 
Neem contact op