(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Masterclass Afbakening Wmo en Wlz – 5 oktober

Op 5 oktober organiseert onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein de Masterclass Afbakening Wmo en Wlz. Dit evenement is speciaal ontwikkeld om professionals uit het gehele Sociaal Domein in staat te stellen kennis te maken met professionals uit de andere domeinen en een meer integrale blik te vormen op hun werkveld. Tijdens deze unieke Masterclass heeft u uitgebreid de mogelijkheid om uw professionele netwerk uit te breiden, actuele kennis op te doen en uw vaardigheden verder te ontwikkelen. U wisselt ervaringen uit met andere professionals én kunt kennismaken met vertegenwoordigers van organisaties uit uw werkveld, zoals opleiders, leveranciers en detacheerders.

De Masterclass Afbakening Wmo en Wlz is: Kennis opdoen en kennis delen

De Masterclass afbakening Wmo en Wlz is hét evenement om kennis te delen en kennis op te doen. Zo bent u binnen één dag weer op de hoogte.

Deelnemen aan de Masterclass afbakening Wmo en Wlz? Meldt u zich dan vandaag nog aan voor de Masterclass afbakening Wmo en Wlz op de website van onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.

Button aanmelden

Het programma van de Masterclass afbakening Wmo en Wlz op 5 oktober

 

Masterclass afbakening Wmo en Wlz: De Masterclass

Tijdens de Masterclass neem je, samen met andere Wmo-professionals, deel aan één college gegeven door een docent met expertise op het gebied van afbakening Wmo en Wlz, gegeven door Marlies Groot Nibbelink.

De Masterlass: De standhouders

Tijdens de Masterclass afbakening Wmo en Wlz zijn er verschillende vertegenwoordigers van organisaties uit het Sociaal Domein aanwezig met eigen stands. Bij deze stands kunt u kennismaken met de betreffende organisatie, waardevolle informatie ophalen en nog veel meer. Kenniscentrum Sociaal Domein maakt binnenkort bekend welke organisaties aanwezig zijn.

De Masterclass: Het Netwerkplein

Het Netwerkplein is dé plek waar u moet zijn om kennis te maken met collega’s en organisaties uit het werkveld onder het genot van een hapje en een drankje.

Niets missen over de Masterclass afbakening Wmo en Wlz? Volg onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein dan op LinkedIn 

Praktische informatie

Datum en openingstijden

De Masterclass Afbakening Wmo en Wlz  vindt plaats op 5 oktober  van 12:30 uur tot 17:00 uur in Meppel.

Dagindeling:

12:30 uur:
Inlooplunch en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein

13:15 uur:
Start van de Masterclass

14:45 uur:
Pauze

15:15 uur:
Vervolg van de Masterclass

16:45 uur: 
Naborrelen op het Netwerkplein

Tickets

De tickets voor de Masterclass kosten € 499,- per persoon. Wanneer u zich op tijd aanmeldt, ontvangt u een early bird korting van 50%! Het ticket kost dan geen € 499,-, maar slechts € 250,- per persoon.

Het volgende zit bij de prijs inbegrepen:

  • Toegang tot de Masterclass Afbakening Wmo en Wlz van 5 oktober;
  • Deelname aan het college om jouw kennis te verdiepen;
  • Toegang tot de standhoudermarkt waar je kennismaakt met diverse opleiders en detacheerders voor Wmo consulenten;
  • Mogelijkheid om te netwerken met collega’s uit het werkveld;
  • Leren van inspirerende docenten;
  • Een goed verzorgde lunch;

Aanmelden

Wilt u er graag bij zijn op 5 oktober in Meppel? Schrijft u zich dan nu in voor de Masterclass via de website van onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein!

Button aanmelden

Heeft u nog vragen over de Masterclass?

Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Masterclass gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Accreditatie
De Nationale Bijscholingsdagen zijn geaccrediteerd door Registerplein en worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.

 

 

 

 

Navigeer naar 

Tickets en inschrijven 
Schrijf u in

 

Nationale Bijscholingsdagen 2023 
Lees meer

 

Voor standhouders
Aanmelden

 

Contact 
Neem contact op