Evenementen

Als Wmo consulent is het erg belangrijk dat u zich blijft ontwikkelen. Het Sociaal Domein is een dynamisch vakgebied waarin de wet- en regelgeving regelmatig verandert, er nieuwe tegemoetkomingen en regelingen ontwikkeld worden en waar burgers steeds complexere vraagstukken voorleggen. Dat brengt voor veel Wmo consulenten een uitdaging met zich mee: want hoe houd je nu je kennis up to date, zonder veel tijd en geld kwijt te zijn aan het volgen van tal van studies, trainingen en cursussen? Wmo Consulenten Nederland heeft dé oplossing: de Nationale Bijscholingsdagen en Masterclasses.

De Nationale Bijscholingsdag is: Kennis opdoen en kennis delen

De Nationale Bijscholingsdag is dé dag voor Wmo consulenten om actuele kennis en kunde op te doen en te netwerken met andere professionals in het werkveld. Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u luisteren naar inspirerende sprekers en deelnemen aan workshops die naadloos aansluiten op uw werkzaamheden als Wmo consulent. U kiest zelf de workshops waaraan u deelneemt, om zo de best mogelijke ervaring te hebben gedurende de Nationale Bijscholingsdag. U doet nieuwe kennis op en brengt het geleerde direct in de praktijk, samen met collega’s uit het werkveld. Door deel te nemen aan de Nationale Bijscholingsdag bent u na één dag weer volledig op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied.

Op de Nationale Bijscholingsdag draait het niet alleen om nieuwe kennis, maar ook om het delen van ervaringen en sparren met collega’s. Het Netwerkplein, dé ontmoetingsplek van de dag, biedt de kans om andere Wmo consulenten en collega’s in het Sociaal Domein te ontmoeten. Geniet van diverse activiteiten of spar rustig onder het genot van een hapje en/of drankje.

Met deelname aan een Nationale Bijscholingsdag verdient u ook punten voor uw herregistratie! Zo behaalt u op een leuke en leerzame manier uw registerpunten. Geef bij het inschrijven uw registratienummer door en behaal 5,5 registerpunten! 

Wat kost de Nationale Bijscholingsdag?

Deelname aan de Nationale Bijscholingsdag kost € 399,- per persoon. In deze prijs zit het volgende inbegrepen: 

 • Toegang tot de Nationale Bijscholingsdag;
 • Deelname aan drie workshops naar keuze om uw kennis en kunde te verdiepen en/of te verbreden;
 • Leren van inspirerende sprekers;
 • Een goed verzorgde lunch die u samen met uw collega’s uit het werkveld nuttigt;
 • Toegang tot de standhoudermarkt waar u kennismaakt met diverse opleiders en detacheerders voor Wmo consulenten;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten en te netwerken met collega’s uit het werkveld op het Netwerkplein;
 • Registratie in het Landelijk Register Wmo Consulenten;
 • Een jaarlidmaatschap voor Wmo Consulenten Nederland, inclusief toegang tot een groot netwerk voor Wmo consulenten, de kennisbank en de besloten community;
 • €50,- korting op een Nationale Bijscholingsdag indien zij binnen een jaar weer deelnemen aan een Nationale Bijscholingsdag. 

De Masterclass is: Verdiepenen

Ontdek verdieping met de Masterclasses van Kenniscentrum Sociaal Domein! Onze Masterclasses richten zich volledig op een specifiek onderwerp, waarbij u zowel theoretisch als praktisch aan de slag gaat. Verdiep en verbreed uw kennis in het theoretische deel en pas het direct toe in de praktijk met real-life casuïstiek. Kies voor verdieping, kies voor onze Masterclasses!

Ontdek de voordelen van onze Masterclasses

 • Kleinschaligheid voor persoonlijke aandacht: door de beperkte groepsgrootte is er ruimte voor al uw persoonlijke vragen, waardoor u optimaal profiteert van de kennisoverdracht.
 • Sparren met collega’s voor nieuwe inzichten: de kleinschalige opzet biedt een unieke kans om ervaringen te delen en te sparren met collega’s uit diverse gemeenten, wat resulteert in frisse perspectieven en waardevolle inzichten.
 • Garantie op kwaliteit en interactie: de beperkte beschikbaarheid van plaatsen waarborgt optimale kwaliteit en interactie. Hierdoor kunt u rekenen op een hoogwaardige leerervaring.
 • Efficiënt en effectief tijdsgebruik: met slechts een halve dag tijdsinvestering biedt de Masterclass niet alleen diepgaande kennis, maar ook direct toepasbare inzichten in de praktijk. Zo benut u uw tijd efficiënt en behaalt u direct meetbare resultaten.

Bent u benieuwd wat u kunt verwachten van de evenementen?

Bekijk hieronder de aftermovie en proef van de sfeer op deze leerzame, gezellige dag!

Heeft u nog vragen over de evenementen?

Neem dan contact met ons op via 085 – 065 57 62 of stuur ons een e-mail via info@wmoconsulentennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag of Masterclass gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Accreditatie
De Nationale Bijscholingsdagen zijn geaccrediteerd door Registerplein.

Partners

De Nationale Bijscholingsdagen worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein.

 

Navigeer naar 

Contact 
Neem contact op