(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Tineke Suurd

Tineke Suurd is Verpleegkundige Geriatrie en Gerontologie (VGG).  Wat betekent dat haar kennis en expertise ligt op het bieden van ondersteuning aan de kwetsbare en ouder wordende mens en het netwerk in de maatschappij. Haar specialisatie ligt op het gebied van de mens met dementie en Niet Aangeboren Hersenletsel.

Als VGG deelt Tineke haar kennis en expertise op het gebied van dementie met zorgmedewerkers die in woonzorgcentra en verpleeghuizen werken. Zij coacht waar nodig teams en/ of individuen om de kwaliteit van zorg te (be)houden en verzorgt workshops op maat. Als Casemanager Dementie heeft Tineke ondersteuning geboden aan (jonge) mensen met dementie en het netwerk in de thuissituatie. Vanuit deze ervaringen weet zij goed in te spelen op casuïstieken. Daarnaast coacht zij wijkverpleegkundigen die in teams werken waar ondersteuning wordt geboden aan mensen met dementie. Uitgangspunten in de trainingen zijn altijd de positieve gezondheid en blijven kijken naar waar de persoon haar/ zijn eigen regie kan houden gedurende het proces van ziek zijn.