Marijn Pietersen-Jonker, MSC

Mensen en hun gedrag zijn twee thema’s die Marijn Pietersen altijd hebben geboeid. Marijn is arbeids-, organisatie- en personeels­psycholoog en trainer op het gebied van de Wmo, gespreks­technieken, coaching en gedragsstijlen. Tijdens haar opleiding werkte Marijn in een klantcontactcentrum, waar zij veel heeft geleerd over gespreksvoering, commercie en waar zij een start heeft gemaakt met coachen en trainen. Vervolgens heeft Marijn in verschillende projecten gewerkt in de semi-overheid en gemeente, waar zij zich bezig hield met begeleiding en advies. Inmiddels is Marijn zelfstandig trainer en docent.

Als gedreven trainer gaat zij altijd voor een hoog resultaat. Marijn vindt het belangrijk een goede basis te leggen als het gaat om kennis, maar richt zich daarbij altijd op de vertaling naar de praktijk. Binnen de Wmo is dit het keukentafelgesprek. Haar streven is om naast de juiste kennis voornamelijk de vaardigheden aan te boren om dit gesprek op een goede en vooral onderscheidende manier te kunnen voeren.

Naast de Wmo geeft Marijn training in (motiverende) gesprekstechnieken, duurzame inzetbaarheid en Vitaliteit. Daarnaast is zij gecertificeerd afnemer van de DISC Persoonlijkheidsanalyse van gedragsstijlen, waarbij je op toegankelijke manier inzicht kunt krijgen in eigen gedrag en het effectief inzetten hiervan.