Nationale Bijscholingsdag 2022

Een veranderende wet- en regelgeving en een steeds kritischer wordende burger vraagt om een nieuwe aanpak. De vraag naar een nieuwe aanpak is de reden dat WMO Consulenten Nederland jaarlijks meerdere bijscholingsdagen organiseert. In 2021 vindt de Nationale Bijscholingsdag opnieuw plaats op verschillende data met aangepaste maatregelen. Op deze dagen wordt de meest actuele kennis en kunde met u gedeeld, leert u diverse vaardigheden vanuit de praktijk en blijft u op deze manier up-to-date.

Impressie Nationale Bijscholingsdag 

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kunt u kiezen uit verschillende workshops. Er worden meerdere workshops gegeven zodat er altijd een is welke aansluit bij uw wensen en vaardigheden. Ervaringen uitwisselen en kennis delen, staat hierbij centraal. Tot slot wordt u geregistreerd in het landelijke register van Wmo consulenten. WMO Consulenten Nederland streeft ernaar om een nieuwe standaard neer te zetten voor consulenten. Dit landelijke register is bedoeld voor alle gemeenten in Nederland. Wanneer een gemeente een Wmo consulent wil aannemen dan kan in dit register gecontroleerd worden of deze Wmo consulent actueel is bijgeschoold.

De data voor 2022 zijn vastgesteld op:

  • 23 juni 2022 in Den Bosch
  • 17 november 2022 in Zwolle

Covid-19

Door het grote aantal deelnemers vinden er veel onderlinge contacten plaats, ook wanneer de 1,5 meter regel gehandhaafd wordt. Wij nemen als organisatie graag onze (maatschappelijke) verantwoordelijkheid; de gezondheid van onze bezoekers staat voorop. Om deze reden is de Nationale Bijscholingsdag uitsluitend toegankelijk met een geldig Corona Toegangsbewijs. Klik hier voor meer informatie.

Kosten
De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 325,-. Hiermee wordt u automatisch lid van WMO Consulenten Nederland voor de duur van een jaar. De contributie zit bij de prijs inbegrepen. Indien u afgelopen jaar heeft deelgenomen aan één van de Bijscholingsdagen en hiermee lid bent van WMO Consulenten Nederland krijgt u een korting van maar liefst €100,-. Dit betekent dat u voor deze Nationale Bijscholingsdag slechts €225,- betaalt.

Komt u met minimaal drie Wmo consulenten van één organisatie? Wanneer u zich gezamenlijk inschrijft, hanteren wij een aangepast tarief (aangepast tarief wordt niet gecombineerd met andere kortingen, u telt wel mee als deelnemer zodat uw collega’s de juiste korting krijgen). Een groepsinschrijving dient gezamenlijk te worden ingediend via het inschrijfformulier (zie de optie om meerdere deelnemers toe te voegen). Bij individuele inschrijvingen wordt de korting niet verwerkt.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Portrechtrecht
Tijdens de Nationale Bijscholingsdag worden foto’s en video’s gemaakt. We willen u wijzen op uw portretrecht. Wilt u het aan ons doorgeven wanneer u niet herkenbaar in beeld gebracht wilt worden?

Accreditatie
Deze dag is geaccrediteerd door Registerplein.

Standhouder worden op de informatiemarkt?

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Programma

9:00 – 9.30 uur
Inloop en informatiemarkt

9:30 – 9.45 uur
Opening

10:00 – 11.45 uur
Workshop ronde 1

11:45 – 12.45 uur
Lunchpauze en informatiemarkt

12:45 – 14.30 uur
Workshop ronde 2

15:00 – 16.45 uur
Workshop ronde 3

16:45 uur
Informatiemarkt en naborrelen 

 

Locatie:
De Bijscholingsdag op 15 maart 2022 vindt (zolang de maatregelen het toelaten) fysiek plaats in:
Hotel van der Valk Utrecht
Winthontlaan 4
3526 KV Utrecht

Inschrijven