Nationale Bijscholingsdagen 2021

2021 Digitale Nationale Bijscholingsdag 

Een veranderende wet- en regelgeving en een steeds kritischer wordende burger vraagt om een nieuwe aanpak. De vraag naar een nieuwe aanpak is de reden dat WMO Consulenten Nederland jaarlijks meerdere bijscholingsdagen organiseert. In 2021 vindt de Nationale Bijscholingsdag opnieuw plaats op verschillende data met aangepaste maatregelen. Op deze dagen wordt de meest actuele kennis en kunde met u gedeeld, leert u diverse vaardigheden vanuit de praktijk en blijft u op deze manier up-to-date.

Tijdens deze Nationale Bijscholingsdag kunt u kiezen uit verschillende workshops. Er worden meerdere workshops gegeven zodat er altijd een is welke aansluit bij uw wensen en vaardigheden. Ervaringen uitwisselen en kennis delen, staat hierbij centraal. Tot slot wordt u geregistreerd in het landelijke register van Wmo consulenten. WMO Consulenten Nederland streeft ernaar om een nieuwe standaard neer te zetten voor consulenten. Dit landelijke register is bedoeld voor alle gemeenten in Nederland. Wanneer een gemeente een Wmo consulent wil aannemen dan kan in dit register gecontroleerd worden of deze Wmo consulent actueel is bijgeschoold.

De data voor 2021 zijn vastgesteld op:

Covid-19

Door het grote aantal deelnemers zouden er veel onderlinge contacten plaatsvinden, ook wanneer de 1,5 meter regel gehandhaafd wordt. Wij nemen als organisatie graag onze (maatschappelijke) verantwoordelijkheid; de gezondheid van onze bezoekers staat voorop. Daarom houden wij de maatregelen goed in de gaten en besluiten we in overleg met de Veiligheidsregio’s of een Nationale Bijscholingsdag digitaal of fysiek wordt aangeboden.

Kosten
De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 295,- exclusief btw. Hiermee wordt u automatisch lid van WMO Consulenten Nederland voor de duur van een jaar. De contributie zit bij de prijs inbegrepen. Indien u afgelopen jaar heeft deelgenomen aan één van de Bijscholingsdagen en hiermee lid bent van WMO Consulenten Nederland krijgt u een korting van maar liefst €100,-. Dit betekent dat u voor deze Nationale Bijscholingsdag slechts €195,- (exclusief btw) betaalt.

Komt u met minimaal drie Wmo consulenten van één organisatie? Wanneer u zich gezamenlijk inschrijft, hanteren wij een aangepast tarief (aangepast tarief wordt niet gecombineerd met andere kortingen, u telt wel mee als deelnemer zodat uw collega’s de juiste korting krijgen). Een groepsinschrijving dient gezamenlijk te worden ingediend via het inschrijfformulier (zie de optie om meerdere deelnemers toe te voegen). Bij individuele inschrijvingen wordt de korting niet verwerkt.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Portrechtrecht
Tijdens de Nationale Bijscholingsdag worden foto’s en video’s gemaakt. We willen u wijzen op uw portretrecht. Wilt u het aan ons doorgeven wanneer u niet herkenbaar in beeld gebracht wilt worden?

Accreditatie
Deze dag is geaccrediteerd door Registerplein.

 

Standhouder worden op de informatiemarkt?

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Programma

9:30 – 10.00 uur
(Digitale) inloop

10:00 – 10.15 uur
Opening

10:30 – 12.00 uur
Workshop ronde 1

12:00 – 13.15 uur
Lunchpauze

13:30 – 15.00 uur
Workshop ronde 2

15:30 – 17.00 uur
Workshop ronde 3

17:00
Afterparty en naborrelen 

 

Locatie:
Deze Bijscholingsdagen vinden in overleg digitaal of fysiek plaats.

Inschrijven