Bijscholingsdag

1 december 2020 Nationale Bijscholingsdag te Zwolle

Een veranderende wet- en regelgeving en een steeds kritischer wordende burger vraagt om een nieuwe aanpak. De vraag naar een nieuwe aanpak is de reden dat WMO Consulenten Nederland jaarlijks meerdere bijscholingsdagen organiseert. 1 december 2020 wordt de 10e editie van de Nationale Bijscholingsdag. Deze editie vindt plaats in Lumen Hotel & Events Zwolle. Op deze dag wordt de meest actuele kennis en kunde met u gedeeld, leert u diverse vaardigheden vanuit de praktijk en blijft u op deze manier up-to-date.

Covid-19

Vooralsnog heeft het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu de regel dat per 1 juli, bijeenkomsten tot maximaal 100 personen georganiseerd mogen worden. Over grotere evenementen neemt het RIVM op 1 september opnieuw een besluit. Dit brengt enige onzekerheid met zich mee. Daarom geldt op 1 december een MAXIMAAL aantal deelnemers van 100.

Jubileum

In verband met de wijzigingen hebben wij ervoor gekozen om het vieren van ons jubileum maar volgend jaar te verplaatsen, zodat we er alsnog een groot feest van kunnen maken!

Tijdens deze dag kunt u kiezen uit verschillende workshops. Er worden meerdere workshops gegeven zodat er altijd een is welke aansluit bij uw wensen en vaardigheden. Ervaringen uitwisselen en kennis delen, staat hierbij centraal. Tot slot wordt u geregistreerd in het landelijke register van Wmo consulenten. WMO Consulenten Nederland streeft ernaar om een nieuwe standaard neer te zetten voor consulenten. Dit landelijke register is bedoeld voor alle gemeenten in Nederland. Wanneer een gemeente een Wmo consulent wil aannemen dan kan in dit register gecontroleerd worden of deze Wmo consulent actueel is bijgeschoold.

Kosten
De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 295,- exclusief btw. Hiermee wordt u automatisch lid van WMO Consulenten Nederland voor de duur van een jaar. De contributie zit bij de prijs inbegrepen. Daarnaast krijgt u op 1 december 2020 het magazine ‘Wmo Doen‘ gratis uitgereikt. Indien u afgelopen jaar heeft deelgenomen aan één van de Bijscholingsdagen en hiermee lid bent van WMO Consulenten Nederland krijgt u een korting van maar liefst €100,-. Dit betekent dat u voor deze Nationale Bijscholingsdag slechts €195,- (exclusief btw) betaalt.

Komt u met minimaal drie Wmo consulenten van één organisatie? Wanneer u zich gezamenlijk inschrijft, hanteren wij een aangepast tarief (aangepast tarief wordt niet gecombineerd met andere kortingen, u telt wel mee als deelnemer zodat uw collega’s de juiste korting krijgen). Een groepsinschrijving dient gezamenlijk te worden ingediend via het inschrijfformulier (zie de optie om meerdere deelnemers toe te voegen). Bij individuele inschrijvingen wordt de korting niet verwerkt.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Portrechtrecht
Tijdens de Nationale Bijscholingsdag worden foto’s en video’s gemaakt. We willen u wijzen op uw portretrecht. Wilt u het aan ons doorgeven wanneer u niet herkenbaar in beeld gebracht wilt worden?

Accreditatie
Deze dag is geaccrediteerd door Registerplein.

Standhouder worden op de informatiemarkt?

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Programma

9:00 – 9.30 uur
Inloop en informatiemarkt

9:30 – 10.30 uur
Opening

10:45 – 12.15 uur
Workshop ronde 1

12:15 – 13.15 uur
Lunchpauze en informatiemarkt

13:30 – 15.00 uur
Workshop ronde 2

15:15 – 16.45 uur
Workshop ronde 3

16:45
Afterparty en informatiemarkt

 

Locatie:
Lumen Hotel & Events
Stadionplein 20
8025 CP Zwolle

Inschrijven