Magazine Samen Sociaal Domein

Ben jij benieuwd naar hét verhaal van het magazine?

Losse verkoop

Bestel nu het magazine Samen Sociaal Domein bij ons online! Hét magazine voor de ontwikkelingen in het Sociaal Domein. Het vakblad verschijnt drie keer per jaar en staat boordevol nieuws, achtergronden, opinies, interviews en verhalen uit de praktijk. Blijf als gemeente of professional op de hoogte van de vele ontwikkelingen binnen de Wmo, jeugdzorg, schuldhulpverlening én Participatiewet met het magazine Samen Sociaal Domein.

Wij publiceren het magazine online en fysiek. Het magazine komt te staan in jouw eigen omgeving, of jij krijgt deze toegestuurd per post.

Abonnementen

Ontvangt u graag alle edities van het magazine Samen Sociaal Domein? Sluit dan nu ons voordelige jaarabonnement af. Het vakblad verschijnt drie keer per jaar en staat boordevol nieuws, achtergronden, opinies, interviews en verhalen uit de praktijk. Blijf als gemeente of professional binnen het Sociaal Domein op de hoogte van de vele ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein.

U ontvangt alle 3 edities van het magazine tegen een gereduceerd tarief.

Adverteren

Wilt u adverteren in ons magazine Samen Sociaal Domein? Magazine Samen Sociaal Domein is in Nederland hét informatieve magazine/vakblad dat volledig in het teken staat van de vele ontwikkelingen binnen de Wmo, jeugdzorg, schuldhulpverlening én Participatiewet. Het magazine wordt met een oplage van 1000 stuks per uitgave, exclusief verspreid bij de landelijke overheid, gemeenten én professionals binnen het Sociaal Domein.

Adverteren is al mogelijk tegen scherpe tarieven.