(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PL4B7C6');

Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen

Helaas is het niet meer mogelijk u aan te melden voor de Nationale Bijscholingsdag op 5 maart 2020 in Utrecht. Alle workshops zijn VOL.

De volgende editie vindt plaats op 25 juni 2020 in Zwolle. Dit is tevens onze jubileumeditie. Klik hier om u alvast aan te melden voor 25 juni 2020.

LET OP: Nationale Bijscholingsdag 5 maart 2020 = VOL!

 • Deelnemers

  Vul hieronder de gegevens en de keuzes van de workshops in van alle deelnemers.
 • Voornaam Achternaam E-mailadres 
     
  Geen Deelnemers gevonden.
 • Prijs

  De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 295,- exclusief btw. Indien u eerder aanwezig bent geweest bij één van de Bijscholingsdagen krijgt u een korting van maar liefst €100,-. Dit betekent dat u voor deze bijscholingsdag slechts €195,- (exclusief btw) betaalt. Komt u met meer dan drie deelnemers van één organisatie? Dan hanteren wij een aangepast tarief. Een groepsinschrijving dient gezamenlijk te worden ingediend via het inschrijfformulier (zie de optie om meerdere deelnemers toe te voegen). Bij individuele inschrijvingen wordt de korting niet verwerkt.
 • Factuuradres

  Voor het versturen van de factuur brengen wij administratiekosten in rekening. Deze bedragen € 1,95 (ex. btw).
 • Portrechtrecht

  Tijdens de Nationale Bijscholingsdag worden foto's en video's gemaakt. We willen u wijzen op uw portretrecht. Wilt u het aan ons doorgeven wanneer u niet herkenbaar in beeld gebracht wilt worden?