Aankondiging: Openingsspreker Nationale Bijscholingsdag 28 Maart

Op 28 maart vindt de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten weer plaats. Graag stellen we u voor aan de openingsspreker: Karel Jonker.

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten doet u niet alleen nieuwe kennis en kunde op tijdens de workshops, gegeven door docenten met expertise in het vakgebied, maar kunt u zich ook laten inspireren door de openingsspreker. Het belooft een inspirerende lezing te worden, want:

Niemand minder dan Karel Jonker is de openingsspreker van de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten!

Over Karel Jonker

Karel Jonker heeft ruime ervaring als leidinggevende in grote organisaties. Vanuit deze rol zag hij het belang van vitale medewerkers en de moeite die het soms kost vitaliteit in de bedrijfscultuur op te nemen. Vitaliteit in de zin van persoonlijk leiderschapzingevend werk een de juiste balans in werk en privé. Hij startte De Leefstijl Academie en begon een missie organisaties en hun medewerkers te ondersteunen naar meer veerkracht en meer (zelf)bewustzijn.

Karel Jonker vertelt wat u kunt verwachten van de lezing

”De huidige tijd vraagt veel van bedrijven en hun mensen. Arbeidskrapte, meer vraag en een mondige klant geeft (werk)druk. Wat betekent dit voor jou? Kun je nog steeds vanuit passie werken of hebben de systemen en protocollen het gezond verstand verdrongen?

Op 28 maart bezoek je de Nationale Bijscholingsdag. Luister je tijdens de verschillende workshops naar het onderwerp en zet het iets persoonlijks in beweging? In mijn opening geef ik graag het eerste zetje voor een mooie en leerzame dag met aandacht voor jouw persoonlijke groei…’

Wilt u zich ook laten inspireren door Karel Jonker? Meld u dan vandaag nog aan voor de Nationale Bijscholingsdag Wmo!