12 feb 2020 09:30
Deventer
2 apr 2020 09:30
Gouda
18 mei 2020 09:30
Ijsselstein
29 jun 2020 09:30
Son
Kosten €425 excl. BTW
Inschrijven

Suites voor het Sociaal Domein is de opvolger van GWS4all en bestaat uit meerdere onderdelen, zoals Suite4Werk en Inkomen en Suite4Zorg. De applicatie Suite4Zorg wordt gebruikt op de afdelingen Inkomen en Zorg bij gemeenten en is vaak een pré bij vacatures.

Met de ééndaagse basistraining Suite4Zorg voor Wmo, die geheel in lijn met De Kanteling is opgezet, heeft u alle middelen in handen voor een optimale uitvoering van de Wmo. Na het volgen van deze basistraining beschikt u over de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig met de applicatie Suite4Zorg voor Wmo, te kunnen werken. Tevens heeft u een eerste kennismaking met de Wmo dossiers.

De Basistraining Suite4Zorg voor Wmo is specifiek ontwikkeld voor cursisten die zich bezig gaan houden met de uitvoering van de Wet maatschappelijk ondersteuning (WMO), die nog niet werkzaam zijn als Wmo consulent en is dus zeer geschikt als voorbereiding op deze functie.

Bent u al werkzaam bij een gemeente? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Instapvoorwaarden
Vooropleiding niet van toepassing. Om deel te nemen aan deze training is basiskennis van Windows een vereiste.

Het programma bestaat uit een ééndaagse training waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Algemene functies van Suites
  • Structuur en modulaire opbouw van Suites
  • Het raadplegen van cliënten
  • Het aanmaken van een nieuwe cliënt
  • Het aanmaken van een werkproces en de daarbij behorende documenten.
  • Het aanmaken van een WMO dossier
  • Het invoeren van een her controle
  • Het wijzigen van gegevens bij de cliënt en het dossier.

U heeft tijdens de cursus beschikking over een eigen pc waarop Suite4Zorg draait.

Studiebelasting
De studiebelasting voor deze basistraining Suite4Zorg voor Wmo is één lesdag. Deze lesdag start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur.

Investering
Uw totale investering voor de Basistraining Suite4Zorg voor Wmo bedraagt €425,- excl. BTW. Dit is inclusief koffie / thee en lunch. Scholingskosten voor een (toekomstig) beroep zijn fiscaal aftrekbaar. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Unieke online leeromgeving
Voor deze training krijgt u toegang tot een unieke online leeromgeving via deze website. In de leeromgeving vindt u de lesstof voor deze training. U krijgt tot één jaar na het afronden van de training toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, wordt de lesstof continu geactualiseerd. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet. Indien u voor of tijdens de opleiding problemen ondervindt met de leeromgeving kunt u contact met ons opnemen via info @kenniscentrumwmo.nl of 085 – 401 83 62.

Certificering
Na het volgen van de Basistraining Suite4Zorg voor Wmo ontvangt u een bewijs van deelname van Kenniscentrum WMO.

Inschrijven